Hjem / Fliser og belægningssten / Chaussesten og brosten

Chaussesten og brosten

Indhent et tilbud på chaussesten og brosten

Her kan du indhente et uforpligtende tilbud på brosten, chaussesten og flækkede chaussesten. Har du nogle specielle forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon, e-mail eller via vores live chat. Vi er leveringsdygtige i hele Danmark. 

Læs mere, længere nede på siden.

 • chaussesten i indkørsel
  Chaussesten som belægning i indkørsel
  anemptytextlline
 • chaussesten trappe med haveflise belægning
  Flot rampe bygget af chaussesten og brosten
  anemptytextlline
 • Rådhusbelægning med chaussesten
  Rådhusbelægning med chaussesten
  anemptytextlline

Brosten er igen blevet et populært valg

Disse granitsten er over de seneste år blevet meget populære igen, og bruges i dag hos rigtig mange private landet over. Man kan lave nogle flotte og dekorative mønstre, stier og kanter med chaussesten og brosten.

Billige chaussesten med mange anvendelsesmuligheder

Chaussesten kan som sagt bruges til mange dekorative formål, hvor de blot skal betrædes, såsom gangstier og terrasser. På grund af deres robusthed kan de også bruges i indkørsler og lignende. Men i de fleste tilfælde bliver de brugt sammen med andre typer af belægninger, f.eks. som kant til et bed i haven, eller mønster mellem andre fliser. De kan også bruges til buesætning og påfulgemønstre. Prisen på chaussesten udregnes normalt som styk-pris eller kilo-pris.

Hvor mange chaussesten pr. m2?

Dette spørgsmål opstår ofte i forbindelse med hele og halve chaussesten. Du kan også læse det inde på selve produktet, men for god ordensskyld nævner vi det også lige her. Det varier alt efter hvordan man lægger dem, men vi siger altid, at man bør bestille mindst 85 og højst 100 stk. pr. m2. Antallet pr. kvadratmeter gælde både for hele og halve sten.

Brosten i granit

Brosten bruges enten som selvstændig belægning eller til de samme formål som nævnt ved chausseen. Brosten blev brugt rigtig meget i gamle dage og er efterhånden igen blevet et populært valg, når der skal vælges elementer til haveprojekter. Det er kun fantasien der sætter grænsen, brosten kan bruges som fx ring til et bål sted, eller i andre rustikke sammenhæng. En brosten er en tilhugget natursten, som er utrolig holdbar og kan fås i flere forskellige farver.