German pellets fra Tyskland

German pellets træpiller Skriv en kommentar

Opvarmer du med træpiller, så har du sikkert også hørt om German Pellets, som er en af Europas største producenter af træpiller. Udover at være blandt de største på markedet, så er German Pellets også blandt de bedste når det kommer til kvalitet. Træpillerne fra German Pellets anses som et premium produkt, hvilket betyder at deres partier af træpiller er af en ensartet kvalitet.

Det er ikke uden grund at German Pellets er blevet så populære og er en foretrukken træpille, hvis man spørger de danske forbrugere.

Mange oplever varierende kvalitet, når de køber discount træpiller. Det skyldes at visse producenter ikke er underlagt nogle former for kvalitetskontrol af hverken deres produktion eller af de råvarer der bruges. Det er man heldigvis garanteret, når man køber German Pellets træpiller, som både er ENplus og DINplus-certificeret.

Informationerne herunder gælder både for German Pellets 6 mm. og 8 mm.

Askeindhold: Mindre end 0,5 %

Vandindhold: 6-8 %

Askesmeltepunkt: 1400 grader.

Øvre brændværdi: 4550 kcal/kg.

Effektiv brændværdi: 4250 kcal/kg.

Mekanisk Styrke: minimum 98,5 %

German Pellets ENplus-certificering

Selvom de forskellige certificeringer er rigtig flotte og skaber en form for tryghed hos forbrugeren, så er det de færreste som er helt med på hvad de egentlig betyder. German Pellets er både EN-Plus-A1 certificeret og DIN-plus certificeret, men disse to certificeringer er faktisk næsten helt ens.

EN-plus er en Europæisk certificering og DIN-plus er en tysk certificering og de to lægger vægt på de samme parametre.

Begge mærker er din garanti for at træpillerne er produceret under ensartede forhold og med ensartede råvarer. Det betyder at kvaliteten altid er høj og ikke varierer, som nogle oplever hos andre producenter. I billedet herunder kan du se hvilke parametre en producent skal overholde for at blive certificeret af de to forskellige mærker, og hvordan German Pellets ligger i forhold til.

German pellets brændværdi

Køb German Pellets træpiller til tilbudspriser

Her på Havehandel.dk finder du altid German Pellets træpiller til markedets skarpeste priser, med lyn-hurtig levering direkte til din adresse. Vi er en stolt German Pellets forhandler, da vi ynder at tilbyde vores kunder de bedste brands indenfor brænde. Har du ikke prøvet at fyre med German Pellets, så prøv allerede i dag og mærk den forskellen.

Husk at du får mængderabat når du køber flere paller ad gangen. Skal du bruge mange paller German Pellets, så er kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Om German Pellets

German Pellets er et tysk firma, som blev grundlagt i 2005 af Peter H. Leibold og oplevede i en periode på 10 år op til 2015 en massiv vækst, hvor vækststrategien formentlig havde været en tand for aggressiv. Tilslut blev de eklarert insolvent at virksomheden i 2015/2016 blev overtaget af Wismar Pellets GmbH.

Det havde dog ikke den store betydning for danskerne, fordi German Pellets Denmark Aps i samme omgang blev overtaget af den nye investor.

I 2013 havde German Pellets 19 træpillefabrikker, som var placeret i Tyskland, USA samt Østrig og havde sammenlagt en årlig produktion på 2.2 millioner tons træpiller.

De massive produktionsanlægs hvorpå German Pellets producerer deres træpiller er blandt markedets mest udviklede og avancerede i forhold til at opretholde en ensartet kvalitet. Når vi snakker om træpiller, så kender mange udtrykket ”tysk kvalitet”, hvilket der bestemt gør sig gældende om German Pellets, som anses for at være blandt Tysklands bedste bud på en premium træpille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *