Guides om græsplænen

Eksperter i græsplæner

Vi hjælper hvert år flere tusinde danskere med deres græsplæner, hvilket gennem årene har os en utrolig know-how om græsplæner og hvordan de vedligeholdes. Søger du vejledning i forbindelse med enten nyanlægning, renovation eller sygdomme i græsplænen, så kan vi hjælpe.

I vores mange græsplæne-vejledninger kan du selv læse dig frem til løsninger, men du er også meget velkommen til at kontakte os med både spørgsmål og forespørgsler.

Grønne prydplæner kræver hårdt arbejde

Der er ikke noget skønnere end at opholde sig på en helt grøn og tæt græsplæne, som ikke er fyldt med mos og ukrudt. Har man aldrig renoveret en græsplæne, kan det dog virke som en meget vanskelig opgave at skulle forvandle sin triste græsplæne til en flot prydplæne – Det er det heldigvis ikke.

Det som mange misforstår:

Det kræver TID at skabe sig en flot græsplæne og er ikke noget man kan forvente at gøre på 3 måneder. En smuk græsplæne kræver at man hvert år giver den en smule opmærksomhed i form af topdressing, gødning og eftersåning.

Har man intet gjort for at pleje sin græsplæne i flere år, så er det ikke så mærkeligt at den er fyldt med ukrudt og mos. De mange gode råd i vores græsplæne-guides virker derfor bedst, hvis du hvert eller hvert andet år bruger lidt tid og ressourcer på at forskønne din græsplæne.

Essensen er at der ikke findes en hurtigtvirkende mirakelkur til din græsplæne, som kan rette op på flere års misvedligeholdelse i løbet af måned.