Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Anlægsgartner tilbud

Beskriv din anlægsopgave og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle anlægsgartnere nær dig.

→ 100% gratis og uforpligtende.

→ Spar op til 40% på alle typer anlægsopgaver.

→ Slip for alt besværet ved at indhente tilbud.

→ Entreprisegaranti med dækning på op til 35.000 kr.

Når du indhenter tilbud her, får du tilbud fra anlægsgartnere som ved at du indhenter flere tilbud og derfor er nødt til at give en lav og fair pris for at få opgaven.


Gør brug af vores store netværk af anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører og indhent tilbud til meget fordelagtige priser.

Sådan fungerer indhentning af tilbud

Beskriv dit projekt – Det er nemt at skrive en god opgavebeskrivelse og den behøves hverken være lang eller meget detaljeret. Her får du et eksempel på en god opgavebeskrivelse:

Jeg ønsker tilbud på beplantning af ny ligusterhæk. Det drejer sig om 35 meter hæk og vi har ikke selv hækplanterne. Vi vil gerne i gang med opgaven inden for 14 dage.

Adresse- og kontaktoplysninger – Vi skal naturligvis bruge dine kontaktoplysninger og adressen hvor anlægsarbejdet skal udføres.

Afvent tilbud eller svar fra Havehandel.dk – I tilfælde af at opgavebeskrivelsen er mangelfuld vil du blive kontaktet, så vi kan få mere information om opgaven. Herefter finder vi en eller flere anlægsgartnere i nærheden af dig, som er interesseret i give et bud på opgaven.

Efter mange års erfaringer med både anlægsopgaver og samarbejde med anlægsgartnere, kan vi være behjælpelige med at udvælge anlægsgartnere som passer bedst til netop din opgave. Du slipper for at ringe forgæves til anlægsgartnere, som enten ikke er kvalificeret eller interesseret i opgaven.

Anlægsgartner tilbud

Der er mange fordele ved at indhente ét eller flere tilbud fra anlægsgartner, brolægger eller hvilken som helst håndværker. I mange tilfælde bruger private haveejere, foreninger og virksomheder meget energi på anlægsopgaver, som kan spares ved blot at lade nogle andre se på opgaven. Der er ingen grund til at spekulere i priser, muligheder osv. når man ganske gratis og uforpligtende kan invitere en fagperson ud og give sit besyv på opgaven. På den måde får man hurtigt en professionel indsigt i opgaven, og man undgår at bruge sin tid på unødvendige bekymringer.

Indhent flere tilbud fra anlægsgartnere

Det er anbefalelsesværdigt at indhente tilbud fra 2-3 anlægsgartnere og det er primært 2 grunde til. I og med at man ikke kun har et tilbud fra sin lokale anlægsgartner, så har man to forskellige priser man kan sammenligne med i hinanden. Der vil højst sandsynligt være forskel på de to priser, men er forskellen meget stor, bør man undersøge sagen lidt nærmere.

Det er desværre ikke unormalt at håndværkere, hvad end det er anlægsgartnere, brolæggere eller en helt tredje, lægger ekstra på prisen, hvis de fornemmer at kunden har i sinde at betale uanset beløbets størrelse. Det kan man hurtigt gennemskue, hvis man indhenter mere end et tilbud. Er det tilfældet, bør man spørge ind til grundlaget for den høje pris og eventuelt nævne det bedre tilbud fra konkurrenten.

Man må selvfølgelig ikke glemme at dette går begge veje, da pris og kvalitet også hænger sammen i anlægsbranchen. Det leder os videre til en anden fordel ved at få en fagperson ud og give et tilbud på opgaven.

Det er ikke alle personer man svinger lige godt med, og skal man i gang med en større anlægsopgave bør man hyre en person eller virksomhed, som man har en god kemi med. Med god kemi menes der gensidig tillid, som er et af de vigtigste punkter når man hyrer en anlægsgartner ind til en opgave. Det kan være svært, hvis ikke umuligt, at vurdere kemien uden et fysisk møde. Derfor vil især ved større anlægsprojekter tage et uforpligtende møde, hvor man udover at aftale pris og lignende, også kan se hinanden an.

Forskellige anlægsopgaver

Når man indhenter et tilbud fra en anlægsgartner, er det en god ide at være forberedt, da man på den måde hverken spilder sin egen eller anlægsgartnerens tid. Hav gerne en forholdsvis klar ide om hvad du gerne vil have lavet og i hvilket omfang.

En anlægsgartner kan klare mange forskellige opgaver, og ingen opgave er for lille. Se herunder eksempler på hvad en gartner kan hjælpe dig med.

Listen er lang, da en faglært anlægsgartner har et bredt kompetencesæt og mange har endda svært ved at nævne en udendørs haveopgave, som en gartner ikke kan hjælpe med.

Billig anlægsgartner med fokus på kvalitet

Søger man en billig anlægsgartner får man her et par gode fif til hvordan man kan forsøge at holde prisen lav på sin anlægsopgave. Nogle have- og parkopgaver kan være så omstændige at det kræver en fagmand, men det kræver naturligvis at budgettet tillader det. Er budgettet stramt, så læs med herunder.

Lav forarbejdet selv – Det kommer naturligvis meget an på opgaven, men der er typisk meget benarbejde, som ikke nødvendigvis kræver en gartneruddannelse. Skal der flyttes jord, pilles gammel belægning op eller lignende, kan med fordel gøre det selv og spare penge. Er man selv en frisk og rørig person, som kunne have godt af at få sig rørt lidt, kan man holde en god timeløn ved at lave lidt selv. Mange anlægsgartnere rådgiver endda glædeligt i hvordan noget af forarbejdet selv kan klares af kunden.

Tegn abonnement på vedligeholdelsesopgaver – almindelige haveopgaver såsom græsslåning, hækklipning og generel vedligeholdelse kan man hos mange anlægsgartnere bestille en abonnementsløsning på. Det betyder at man i fællesskab laver en plan over hvor ofte anlægsgartnerne skal komme og vedligeholde de grønne områder. En haveservice som denne vil være meget billigere end at bestille en havemand fra gang til gang.

En nyopstartet anlægsgartner – Der kan være penge at spare ved at finde en nyopstartet anlægsgartner, som mangler referencer. I håndværksbranchen er kundeudtalelser, referencer og mund til mund omtale utrolig vigtigt, og derfor noget en ny anlægsgartner kan være nødsaget til at investere i for at opbygge en god kundebase. Måden hvorpå anlægsgartneren investerer i dette er ved at lave en håndfuld af de første anlægsopaver til en billig pris.

Anlægsgartner pris (hvad koster det)

Der er flere variabler, som afgør hvad en anlægsgartner koster. Det vigtigste er oftest timelønnen, hvilket er op til den enkelte anlægsgartner at prissætte. Timeprisen varier meget alt efter hvor i landet man bor, men kan også varier overraskende meget hos anlægsgartnere der ligger i samme område. Dette er grunden til at det er fordelagtigt at indhente mere en kun ét tilbud, hvilket vi skrev om tidligere.

Herefter kan valget af materialer også have betydning. Ligesom i så mange andre brancher, så findes der også materialer i forskellige kvalitetsniveauer i havebranchen. Heldigvis kan man som regel regne med at de fleste havemænd arbejder med gode materialer, da et uheldigt valg af materiale oftest ender med reklamationssager.

F.eks. vil en kunde som har fået anlagt hæk, træer eller hegn formentlig klage, hvis planterne allerede dør efter et par uger. Det er ikke nødvendigvis fordi planten er af ringe kvalitet, men det kunne det sagtens være, hvis man har købt planten for billigt. Man kan dække sig lidt ind ved at spørge sin anlægsgartner omkring valg og oprindelse af materialerne.

Indhenter du priser igennem en service som vores, kan du også være sikker på at gartneren er klar over at der kan være andre firmaer, som byder ind på opgaven. Det er med til at sikre en imod at modtage tilbud hvor prisen er skruet helt i vejret.

Pengene til en anlægsgartner er givet godt ud

Dine udendørsarealer vil uden tvivl blive både smukkere, grønnere og udarbejdet ud fra den gældende lovgivning. Det gælder blandt andet bortskaffelse af gammel belægning og havejord. Løber du tør for kompetencer når det kommer til havearbejde? Så kan man spare sig selv for mange spildte timer og frustrationer, ved blot at affinde sig med at arbejdet kræver en fagperson.

En anlægsgartner har meget erfaring med udformning af udendørsarealer som f.eks. gangarealer, terrasser, store og små haver, indkørsler og meget mere. En professionel gartner vil kunne byde ind med andre ideer, som du måske slet ikke havde tænkt på. Hyrer man et større anlægsgartnerfirma vil man formentlig også kunne nyde godt af deres gode indkøbsaftaler på diverse materialer.

Fejlen vi oftest ser privatpersoner laver i forhold til anlægning af haver, terrasser, stier og lignende er at planlægning og opmålingen bliver lavet forkert. En forkert udregning og planlægning kan koste penge, frustrationer og i værste tilfælde står man med et færdigt projekt, som ikke lever op til forventningerne. Dette kan erfaren anlægsgartner eller landskabsarkitekt hjælpe med at undgå.

Anlægsgartner til den økologiske have

Vi ser forsat flere og flere private som ønsker at anlægge økologiske og miljørigtige haveanlæg. Til dette findes der specialiserede gartnere og anlægsgartnere, som har uddannet sig inden for økologi og bæredygtige løsninger. Er man interesseret i de ”grønnere” alternativer, kan det anbefales at kontakte en gartner med erfaring på området, som man enten kan hyre eller søge rådgivning hos.

En specialiseret gartner vil kunne hjælpe dig med at anlægge udendørsareal og haver, som kan i fremtiden kan vedligeholdes på en bæredygtig og økologisk måde uden brug af kemikalier og sprøjtemidler.

 

e-remove