Om Havehandel.dk

Folkene bag webshoppen er brødrene, 26-årige Mark Nissen, 33-årige Martin Nissen og deres far, 62-årige Jens Peter Nissen. Jens Peter har ejet og drevet virksomheden Holstebro Sand & Grus siden december 2003, men han har aldrig haft en webshop med direkte bestilling og levering af deres varer til hele Danmark. Holstebro Sand & Grus var tidligere et gammelt mørtelværk, som i 2000 blev solgt, renoveret og genåbnet som “Holstebro Sand & Grus”.

Maj 2016 – Mark og Martin ansættes på fuld tid. De to har et år forinden drevet en anden webshop, så med deres viden omkring opbygning af sådanne, påbegyndte de arbejdet på Havehandel.dk. Jens Peter stod hele tiden til rådighed for Mark og Martins spørgsmål omkring varebeskrivelser, mængder og andet viden, som nu er kommet kunden til gavn her på siden.

Deres mål med webshoppen var bl.a. at lave gennemskuelige priser på alle deres produkter, således du ikke bliver overrasket af høje gebyrer i løbet af betalingsprocessen. Mark og Martin har desuden hjulpet til ved “Holstebro Sand & Grus” siden de var små, man kan sige de er vokset op i miljøet og kender derfor alt til produkterne.

Det er det store fokus på kvalitet og effektiv levering, der hurtigt har gjort Havehandel.dk til en af danskernes favorit sted at handle materialer som f.eks. højbedsmuld, topdressing og græsfrø. På webshoppen er det især materialer i bigbags, som der bliver arbejdet utrolig meget med. Havehandel.dk er idag, stadig en jysk virksomhed med 7 ansatte.

Juli 2017 – Virksomhedsomdannelse påbegyndes og virksomheden får nyt CVR nummer og nyt navn Bødkeriet A/S (Havehandel A/S & Holstebro Sand & Grus A/S)

Januar 2019 – Mark og Martin køber anpart i virksomheden. Arbejdet fortsætter med at udvikle brugervenlighed på Havehandel.dk og samtidig udvide varesortiment.

August 2020 – Virksomheden finder nyt domicil, for at fremtidssikre ekstra plads til bigbags og flere varer.

Marts 2021 – Første kundeservicemedarbejder ansættes, så telefonen altid vil blive vel mødt fra kunder som ringer. Ligeledes kan vi reagerer hurtigere på forespørgsler, tilbud, spørgsmål og eventuelle ekspres ordrer.

Havehandel.dk har kontor og lager på adressen: Idomvej 70, 7500 Holstebro.
På samme adresse drives webshoppen Fastelavnstønden.dk, som primært forhandler fastelavnstønder og fastelavnsartikler.

Søger du et specielt produkt – brug søgefunktionen øverst

Ved spørgsmål – kontakt os her

Samarbejdspartnere

webshop mærketCsr-mærket Stop papirspild

mark, martin og jens peter