Om Havehandel.dk

Folkene bag webshoppen er brødrene, 25-årige Mark Nissen, 31-årige Martin Nissen og deres far, 60-årige Jens Peter Nissen. Jens Peter har ejet og drevet virksomheden Holstebro Sand & Grus siden december 2003, men han har aldrig haft en webshop med direkte bestilling og levering af deres varer til hele Danmark. Holstebro Sand & Grus var tidligere et gammelt mørtelværk, som i 2000 blev solgt, renoveret og genåbnet som “Holstebro Sand & Grus”.

Maj 2016 – Mark og Martin ansættes på fuld tid. De to har et halvt år forinden drevet en anden webshop, så med deres viden omkring opbygning af sådanne, påbegyndte de arbejdet på Havehandel.dk. Jens Peter stod hele tiden til rådighed for Mark og Martins spørgsmål omkring varebeskrivelser, mængder og andet viden, som nu er kommet kunden til gavn her på siden. Deres mål med webshoppen var bl.a. at lave gennemskuelige priser på alle deres produkter, således du ikke bliver overrasket af høje gebyrer i løbet af betalingsprocessen.

På Havehandel.dk er det især materialer i bigbags, som der bliver arbejdet utrolig meget med. Det er den store fokus på kvalitet og effektiv levering, der hurtigt har gjort Havehandel.dk til en af danskernes favorit sted at handle materialer som f.eks. højbedsmuld, topdressing og græsfrø.

Juli 2017 – Virksomhedsomdannelse påbegyndes og virksomheden får nyt CVR nummer og nyt navn Bødkeriet A/S (Havehandel A/S & Holstebro Sand & Grus A/S)

Januar 2019 – Mark og Martin køber anpart i virksomheden. Arbejdet fortsætter med at udvikle brugervenlighed på Havehandel.dk og samtidig udvide varesortiment.

Havehandel.dk har kontor og lager på adressen: Idomvej 70, 7500 Holstebro.
På samme adresse drives webshoppen Fastelavnstønden.dk, som primært forhandler fastelavnstønder og fastelavnsartikler.

Samarbejdspartnere

webshop mærketCsr-mærket Stop papirspildreklamebeskyttelse

mark, martin og jens peter