Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Om Havehandel.dk

Folkene bag webshoppen er brødrene, 28-årige Mark Nissen, 35-årige Martin Nissen og deres far, 64-årige Jens Peter Nissen. Jens Peter har ejet og drevet virksomheden Holstebro Sand & Grus siden december 2003, men han har aldrig haft en webshop med direkte bestilling og levering af deres varer til hele Danmark. Holstebro Sand & Grus var tidligere et gammelt mørtelværk, som i 2000 blev solgt, renoveret og genåbnet som “Holstebro Sand & Grus”.

Maj 2016 – Mark og Martin ansættes på fuld tid. De to har et år forinden drevet en anden webshop, så med deres viden omkring opbygning af sådanne, påbegyndte de arbejdet på Havehandel.dk. Jens Peter stod hele tiden til rådighed for Mark og Martins spørgsmål omkring varebeskrivelser, mængder og andet viden, som nu er kommet kunden til gavn her på siden.

Deres mål med webshoppen var bl.a. at lave gennemskuelige priser på alle deres produkter, således du ikke bliver overrasket af høje gebyrer i løbet af betalingsprocessen. Mark og Martin har desuden hjulpet til ved “Holstebro Sand & Grus” siden de var små, man kan sige de er vokset op i miljøet og kender derfor alt til produkterne.

Det er det store fokus på kvalitet og effektiv levering, der hurtigt har gjort Havehandel.dk til en af danskernes favorit sted at handle materialer som f.eks. højbedsmuld, topdressing og græsfrø. På webshoppen er det især materialer i bigbags, som der bliver arbejdet utrolig meget med. Havehandel.dk er i dag stadig en jysk virksomhed med gode værdier.

Havehandel.dk har kontor og lager på adressen: Smedegårdvej 2, 7500 Holstebro.

Søger du et specielt produkt – brug søgefunktionen øverst.

Ved spørgsmål – kontakt os her

Vores historie – Tidslinje


2016

Grundlagt – Havehandel.dk webshoppen blev grundlagt i 2016, hvor Mark og Martin starter på fuld tid deres fars virksomhed: Bødkeriet v/Jens Peter Nissen. Udvalget var meget begrænset, men interessen fra kunderne var allerede stor fra starten.


2017

Virksomhedsomdannelse (generationsskifte) påbegyndes og selskabet bag Havehandel.dk får nyt CVR nummer og skifter navn til Bødkeriet A/S (Havehandel A/S & Holstebro Sand & Grus A/S)


2018

Interessen for Havehandel.dk’s produktsortiment og fleksible leveringsmetoder er forsat stigende.


2019

Mark og Martin køber anpart i virksomheden. Arbejdet fortsætter med at udvikle brugervenlighed på Havehandel.dk og samtidig udvide varesortiment.


2020

Virksomheden investerer i et nyt domicil, for at fremtidssikre ekstra plads til bigbags og flere varer. Covid-19 har ramt Danmark og det påvirker salget i og med at mange danskere går hjemme får en stigende interesse for deres have’s udsende. Nu er forespørgslen fra nye og gamle kunder er så stor, at der bliver investeret kraftigt i større maskinel til produktion og opsækning.


2021

Første kundeservicemedarbejder ansættes, så telefonen altid vil blive vel mødt fra kunder som ringer. Ligeledes kan vi reagerer hurtigere på forespørgsler, tilbud, spørgsmål og eventuelle ekspres ordrer.


2022

Virksomheden udvider med 3400 kvm lagerlokaler og 40.000 kvm udendørsareal til opmagasinering og behandling af havematerialer. Hvilket betyder at Havehandel.dk nu råder over 5100 kvm lagerlokaler og godt 60.000 kvm udendørsareal. I 2022 ansættes der endnu flere medarbejdere, så staben i alt nu tæller 13 dedikerede medarbejdere.


2023

Havehandel.dk har fokus på idet interne arbejde i virksomheden, således der sikres en altid høj kvalitet, effektiv pakning og hurtig levering. Der bygges samtidigt på informationsniveauet på hjemmesiden, så kunder nemt kan finde den nødvendige information.

Plantepas

For at hjælpe med at beskytte den danske natur, har Landbrugsstyrelsen indfør regler omkring plantepas. Du kan læse alt om reglerne og deres afsnit ”Er du kunde på internettet? Det skal du vide” ved at klikke på billedet nedenunder.

plante sporbarhed havehandel
e-remove