Hjem / Om os

  Om os

  Om Havehandel.dk

  Folkene bag webshoppen er brødrene, 23-årige Mark Nissen, 30-årige Martin Nissen og deres far, 59-årige Jens Peter Nissen. Jens Peter har ejet og drevet virksomheden Holstebro Sand & Grus siden december 2003, men han har aldrig haft en webshop med direkte bestilling og levering af deres varer til hele Danmark. Holstebro Sand & Grus var tidligere et gammelt mørtelværk, som i 2000 blev solgt, renoveret og genåbnet som “Holstebro Sand & Grus”. Allerede fra marts og helt til oktober, er der godt gang i den fysiske butik i Holstebro, hvor man kan køre ind med sin trailer, og få læsset lige det produkt man har behov for. Det er selvfølgelig ikke noget man skal gøre manuelt, Jens Peter, Mark eller Martin læsser trailere med en af deres to minilæssere. Ved besøg kan man også indhente et godt tilbud på belægningssten, parkkantsten eller andet, men det kan man selvfølgelig også gøre, blot ved at ringe eller sende en mail.

  Maj 2016 – Mark og Martin ansættes på fuld tid. De to har et halvt år forinden drevet en anden webshop, så med deres viden omkring opbygning af sådanne, påbegyndte de arbejdet på Havehandel.dk. Jens Peter stod hele tiden til rådighed for Mark og Martins spørgsmål omkring varebeskrivelser, mængder og andet viden, som nu er kommet kunden til gavn her på siden. Deres mål med webshoppen var bl.a. at lave gennemskuelige priser på alle deres produkter, således du ikke føler dig snydt af en høj fragt når du når til betaling.

  På Havehandel.dk er det især materialer i bigbags, som der bliver arbejdet utrolig meget med. Det er den store fokus på kvalitet og effektiv levering, der har gjort Havehandel.dk til en af danskernes favorit sted at handle materialer som f.eks. højbedsmuld, topdressing og græsfrø.

  Juli 2017 – Virksomhedsomdannelse påbegyndes og virksomheden får nyt CVR nummer og nyt navn Bødkeriet A/S (Havehandel A/S & Holstebro Sand & Grus A/S)

  Havehandel.dk har kontor og lager på adressen: Idomvej 70, 7500 Holstebro.
  På samme adresse drives webshoppen Fastelavnstønden.dk, som primært forhandler fastelavnstønder og fastelavnsartikler.

  Samarbejdspartnere

  Miljøvenligpakning  webshop mærketCsr-mærket Havehandel.dk er en co2 neutralt webshop