Returnering og reklamation

Returret

Når du handler hos Havehandel.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du er velkommen til at benytte standardfortrydelsesformularen, ved at udskrive den, udfylde den, scanne ind / tage et billede af den og sende til os på mail.

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. i original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand.

Returvarer sendes til:

Havehandel.dk A/S
Idomvej 70
7500 Holstebro
ATT: Returvarer

Husk at vedlæge kopi af ordrebekræftelse, følgeseddel eller lignende, så vi kan finde frem til din ordre i vores system.

Når vi modtager varen sender vi beløbet retur til samme betalingskort, som blev brugt ved betaling.

Pris på returnering

Når der er tale om en returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at sende en ny vare ud til dig igen.

Ønsker du en pris på levering(returnering) af bigbags fra din adresse til vores adresse Idomvej 70, 7500 Holstebro – kan du kontakte en lokal vognmand, eller bruge vores pris hos Danske Fragtmænd: Returnering fra Sjælland: 690 kr. – Returnering fra Jylland/Fyn: 590 kr. … priser er pr. bigbag.

Fortrydelse af køb

Har du fortrudt en ordre du har afgivet i webshoppen – beder vi dig kontakte os hurtigst muligt på email. Besvar gerne via den ordre bekræftelse du har modtaget.

Beskadiget under forsendelse

Det sker heldigvis meget sjældent, men er uheldet ude og har indholdet taget skade under forsendelsen, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt.

 

Klik her for at hente: Standardfortrydelsesformular