Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Returnering og reklamation

Returret og returnering

Når du handler hos Havehandel.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan enten benytte standardfortrydelsesformularen som er nederst på siden, udskrive, udfylde og sende til os via mail, eller meget nemmere ved at oprette en retursag i Havehandel Returportal (gælder ikke bigbags).

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. i original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand.

Returvarer sendes til vores firmaadresse:

Havehandel.dk A/S
Smedegårdvej 2
7500 Holstebro
ATT: Returvarer

Vi tilbyder ikke at hente pakken i en pakkeshop, du skal sende direkte til vores adresse. Vi anbefaler at du bruger GLS eller Postnord.

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse eller den originale følgeseddel, så vi kan finde frem til din ordre i vores system.

Når vi modtager varen sender vi beløbet retur til samme betalingskort, som blev brugt ved betaling. BEMÆRK: Op til 14 dages behandlingstid på refunderinger.

Du kan benytte vores retur- og reklamationsportal på ordre som ikke omhandler bigbags – her kan du også oprette en returlabel: Havehandel Returportal

Vi ombytter ikke pallevarer

Hos Havehandel.dk kan vi desværre ikke ombytte varer sendt ud på paller, dvs. tunge varer og bigbags. Har vi sendt noget forkert, retter vi selvfølgelig op på vores fejl.

Har du bestilt en vare, der ikke lever op til dit ønske om f.eks. størrelse, farve eller lignende, bedes du lægge en ny ordre på det du ønsker i stedet, og herefter skal du returnere den oprindelige vare til os. Når vi modtager den oprindelige vare, refunderer vi beløbet jf. vores returneringsbetingelser.

Pris på returnering

Når der er tale om en returvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.

Ønsker du en pris på levering(returnering) af bigbags/paller fra din adresse til vores adresse Smedegårdvej 2, 7500 Holstebro – kan du kontakte en lokal vognmand, eller bruge vores pris hos vores speditør: Returnering fra Sjælland: 825 kr. – Returnering fra Jylland/Fyn: 700 kr. (begge priser er +150 kr. hvis du ikke selv kan printe fragtbrev) Har du bestilt 5000 liter flis består sådan en ordre af 2x 2500 liter dvs. 2 bigbags som skal retur for hhv. 825/700 kr… priser er pr. bigbag. Ved returnering af varer leveret med mobiltruck eller kran, indhentes en pris på dette gældende på den individuelle ordre, da mobiltruck og kran er dyrere end de tidligere nævnte priser.

Ved ordre sendt med GLS kan du oprette en returlabel til 99 kr. her (de 99 kr. fratrækkes returbeløbet for din ordre): Havehandel Returportal

Annullering af køb

Har du fortrudt en ordre du har afgivet i webshoppen – beder vi dig kontakte os hurtigst muligt via telefon. Er telefonen lukket skal du sende os en mail på STOP@havehandel.dk , så vi kan reagere hurtigst muligt, husk at nævne dit ordrenummer. Bemærk: hvis du har fået en mail fra os med trackingnummer, har vi allerede pakket/afsendt ordren, og kan på det tidspunkt ikke annullere ordren.

Beskadiget under forsendelse

Det sker heldigvis meget sjældent, men er uheldet ude og har indholdet taget skade under forsendelsen, beder vi dig kontakte os inden for 5 hverdage. Kontakter du os senere end 5 hverdage efter levering, bortfalder retten for reklamation.

Ved reklamation af levende nyttedyr (rovmider, snyltehvepse, nematoder etc.), skal vi vide besked senest dagen efter modtagelse.
Kontakter du os senere end dagen efter modtagelse, bortfalder retten til reklamation.

Fortrydelsesret i forhold til Nyttedyr.

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten på levende nyttedyr (rovmider, snyltehvepse, nematoder etc.) ikke er gældende, da en returnering i praksis vil medføre, at nyttedyrene vil omkomme i forbindelse med returneringen og dermed ikke kan anses for at være tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde.
Så er dine nyttedyr allerede afsendt fra producenten, er fortrydelsesretten ikke gældende på samme måde som vores andre produkter.

Spørgsmål til returnering eller reklamationer? Ring til os på 20 60 25 06

 

Klik her for at hente: Standardfortrydelsesformular

e-remove