Returnering og reklamation

Returret

Når du handler hos Havehandel.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du er velkommen til at benytte standardfortrydelsesformularen, ved at udskrive den, udfylde den, scanne ind / tage et billede af den og sende til os på mail.

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. i original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Ønsker du en pris på levering(returnering) af bigbags fra din adresse til vores adresse Idomvej 70, 7500 Holstebro – kan du kontakte Danske Fragtmænd på 7252 7777.

Fortrydelse af køb

Har du fortrudt en ordre du har afgivet i webshoppen – beder vi dig kontakte os hurtigst muligt på email. Besvar gerne via den ordre bekræftelse du har modtaget.

Beskadiget under forsendelse

Det sker heldigvis meget sjældent, men er uheldet ude og har indholdet taget skade under forsendelsen, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt.

 

Klik her for at hente: Standardfortrydelsesformular