Hjem / Fliser og belægningssten / Cirkelsten og cirkelblokke

Cirkelsten og cirkelblokke

Cirkelsten – Indhent et tilbud

Man kan lave utrolig mange flotte og unikke belægninger med cirkelsten og cirkelblokke. Derfor vil vi gerne høre lidt om dit belægningsprojekt, så vi kan lave den bedste løsning til dig og dit haveprojekt. Kontakt os, og vi besvarer inden for 24 timer. Vi kan levere cirkelsten og cirkelblokke i hele Danmark. 

 • cirksten som afgræsning om stolpe
  Cirkelsten kan benyttes som afgrænsning omkring mange ting
  anemptytextlline
 • cirkelsten til siddeplads
  Cirkelsten benyttet som belægning til siddeareal
  anemptytextlline
 • Cirkelsten i haven
  Kun fantasien sætter grænser når man arbejder med Cirkelsten
  anemptytextlline

Cirkelsten og cirkelblokke til de kreative.

Cirkelsten og cirkelblokke bruges hovedsageligt til dekorative belægninger. Der er snakke om et produkt, hvor det kun er fantasien som sætter grænser. Cirkelsten kan implementeres i anlæg af indkørsler, som kant til et højbed, eller måske som en trappe – igen, kun fantasien som sætter grænser. De bliver ofte brugt i sammenhæng med andre belægningssten, men især sammen med herregårdssten. Vi har et bredt udvalg af cirkelsten, både med faset og tromlet kant, men vi har også et bredt udvalg af farver og størrelser.

Det kan være svært at udregne mængden, hvis det er første gang man arbejder med dem. Vi kan hjælpe dig med udregningen af buer og cirkler, hvis du blot oplyser den ønskede størrelse, gerne diameteren. Vi sidder altid klar på telefon og e-mail til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi har også lavet nogle færdig lavet cirkler du kan bestille, uden selv at skulle beregne, men blot sørge for at du at plads til at anlægge cirklen.