Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Dyrkningsvejledninger

Vi har igennem tidens løb skrevet en større håndfuld dyrkningsvejledninger til adskillige grøntsager, krydderurter, frugter, bær og meget mere, som er frit tilgængelig for alle som besøger os her på Havehandel.dk. Vi har lavet denne side for at give dig et klart overblik over hvilke planter du kan finde en detaljeret dyrkningsvejledning til.

I hver eneste guide har du mulighed for at stille spørgsmål i bunden af siden som vores eksperter så vil forsøge at besvare så hurtigt som muligt.

Der vil løbende blive tilføjet flere planter til listen, efterhånden som vi får skrevet flere gode vejledninger til vores kære læsere. I dyrkningsvejledningerne får du alt den viden, som er nødvendig for at dyrke planten med stor succes i din egen have, køkkenhave, drivhus eller i din vindueskarm.

Der er så utrolig meget glæde og frihed at finde i haven og køkkenhaven – Der er rum til at hygge sig, koble af og skabe de skønneste planter fra frø af.

Man skal begynde et sted..

Uanset hvor meget erfaring man har med at dyrke sin have eller køkkenhave, så kan opstå spørgsmål eller tvivl, som vi i fællesskab kan hjælpe med hinanden med at få svar på. Derfor er vidensdeling utrolig vigtig, især med planter hvor der kan findes flere tusinden sorter og arter af enkelte planter.

Der findes mange krydderurter og grøntsager, som er langt fra lette at dyrke helt fra frø. Derfor findes der i mange af dyrkningsvejledninger svar på om hvad der giver mest mening i forhold til udplantning. Det er ofte de erfarne køkkenhave-entusiaster, som forsøger sig med at dyrke svære afgrøder fra frø af, det kunne eksempelvis være jordbærplanten, som mange ellers køber som plante.

I vores dyrkningsvejledning har du altid mulighed for at stille spørgsmål i bunden af siden, hvor vores eksperter og læsere kan give deres besyv med på din problemstilling. Du er også meget velkommen til at kommentere på vores guides, selvom du fandt svar på dit spørgsmål, det ved vi at vores eksperter sætter pris på. 🙂

e-remove