Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Fliser og belægningssten

Stort udvalg af fliser og belægningssten

Der kan opstå mange spørgsmål, når du skal vælge nye fliser eller belægningssten til haven. Hvilken størrelse og type belægningssten skal man vælge? Hvor mange fliser skal man bruge? Der er rigtig mange ting man skal tage stilling til. Når man vælger belægningssten, er det vigtigt, at man vælger den rigtige sten til formålet. Hvis der f.eks. skal lægges fliser i en indkørsel, så må flisen ikke være for tynd, da en for tynd flise kan knække pga. bilens vægt. I langt de fleste tilfælde er det et spørgsmål om præference, f.eks. er flisetypen og størrelsen irrelevant til terrasser, som der kun skal betrædes. Når udvalget er stort, er der selvfølgelig også forskellige prisklasser. Vi vil anbefale at du altid vælger din yndlings flise, og ikke vælger ud fra prisen. Man skal trods alt se på den flise man har valgt i mange år frem.

Vi har mange års erfaring med belægning og belægningssten

Vi er klar over at det kan være svært, at vælge fliser til indkørslen eller den nye terrasse. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, så du og dit haveprojekt får den bedst mulige start. Hvis du har spørgsmål sidder vi altid klar på enten email, eller ved telefonen. Skulle du have en speciel forespørgsel, det kan være en særlig leveringsform, eller et tilbud på en større mængde fliser, så er vi også til at snakke med. Der skal ofte bruges flere produkter når der skal arbejdes med belægning, f.eks. flisesand og fugesand, som med fordel kan bestilles på en gang. Vi har alt du skal bruge.

Hvis man ikke har nogen erfaring med at lægge fliser, så kan du også indhente et tilbud hos den lokale brolægger. På den måde sikre du dig et godt resultat. En brolægger tager ofte en pris pr. kvadratmeter af fliser der skal lægges, og er i nogle tilfælde den bedste og hurtigste løsning – dog aldrig den billigste.

Betonfliser

Langt de fleste fliser er lavet af beton, og kaldes derfor også for betonfliser. En flise er i bund og grund bare et stykke beton, som skæres ud i forskellige former og størrelser. Det skal dog siges, at der også findes belægningssten i granit, men de ligger ofte i en helt anden prisklasse. Betonfliser findes i næsten alle haver, men også mange andre steder, f.eks. er almindelige fortove lavet med store betonfliser. Hvis du er på udkig efter billige belægningssten, så er det herregårdssten du skal have fat i, som også er en betonflise.

Typer af belægningssten

Der er som sagt mange forskellige typer af belægningssten, betonfliser og havefliser. Vi har et stort udvalg her på Havehandel.dk, og hos os får du en nem gennemgang af de forskellige typer vi har.

Vi har herregårdssten som er den mest almindelige type belægningssten i Danmark. Havefliser som er betonfliser i både rigtige store men også mindre størrelser, havefliser er meget populært ved nybyggerier. Kantsten og kantblokke findes også i forskellige mål, og både i granit og beton. Chaussesten og brosten er meget dekorative og fås i flere farver og kan flækkes til halv størrelse. De er igen blevet meget populære i Danmark. Cirkelsten bruges typisk i dekorative sammenhæng og der kan laves nogle fantastiske belægninger med cirkelsten.

e-remove