Levering

Hurtig oversigt:
Bigbag levering
“Ved kantsten / på fortov”
Mobiltruck levering
Kran-levering
Leveringstid på bigbags
Generelt omkring levering af bigbags
Generelle leveringsoplysninger
Priser på levering
Returneringsoplysninger

Bigbag leveringskrav og metoder

Ved køb af bigbags skal du være opmærksom på, at omgivelserne skal indbyde tung kørsel og stor lastbil. Vores bigbags leveres på paller med palleløfter eller mobiltruck, afhængig af dit valg. Valget tager du inde på selve produktsiden, der hvor du tilføjer produktet til indkøbskurven. Læs om dem inden du køber her:

Leveringsmetode “Ved kantsten / på fortov”

Dette er vores standard leveringsmetode ved bigbags og palle leveringer. Danske Fragtmænd vil ankomme på din adresse med pallevogn, hvor dine bigbags stilles ved kantsten eller på fortovet såfremt der er fast underlag (fliser eller asfalt).

Vi stiller gerne varerne i din indkørsel, hvis den er belagt med fliser/asfalt. Bemærk at palleløfteren der benyttes ved kantstenslevering ikke kan tilgå høje kantsten. Der skal være en glidende overgang fra asfalt og ind i indkørslen. Ved ønske om levering ind på jeres belægning fralægger vi os ethvert ansvar for ødelagte eller trykkede fliser, kloakdæklser, dræn-riste eller lignende. Grus, græs, jord, granitskærver og lignende kan ikke tilgås med pallevogn, da hjulene sætter sig fast, vælg i stedet leveringsmetode “Mobiltruck“.

Leveringstiden er pt. 1-5 hverdage, og der kan ikke ønskes specifikke leveringsdato.
Vi hører også gerne ved specifikke leveringsdatoer. Så vil vi prøve at imødekomme dette, dog uden at vi kan garantere en specifik dag, med mindre det er aftalt med vores kundeservice.

Læs også: Generelt omkring levering af bigbags

Illustration:
levering med palleløfter   levering danske fragtmænd

Leveringsmetode “Mobiltruck”

Chaufføren medbringer en motoriseret mobiltruck, som er ca. 2,7 meter bred og 2,85 meter høj. Denne metode vælges, hvis du ønsker levering i f.eks. en gårdsplads eller indkørsel, som er belagt med grus eller granitskærver. Er din indkørsel eller tilkørselsvej smal, vil mobiltruck også være en fordel. Mobiltruck er særlig effektiv i haveforeninger, sommerhusområder og ned til koteletgrunde, da lastbilen vil parkere et sted hvor der er plads, og derfra køre varerne hen til det ønskede aflæsningssted med mobiltrucken. Vi kører maximum 200 meter fra lastbilens holdested.

Vi stiller gerne varerne på områder med græs, fliser osv., men hvis du beder om dette, er det på eget ansvar hvis græsset, fliser, kloakdæksler, dræn-riste eller lignede bliver trykket eller hvis der opstår andre følgeskader.

Leveringstiden er 1-9 hverdage og der kan ikke ønskes specifik leveringsdato. Der leveres hurtigst muligt, uden at kunne anvise en nøjagtig leveringsdag inden køb.

Denne leveringsmetode koster 145 kr. ekstra pr. bigbag

Læs også: Generelt omkring levering af bigbags

Illustration:
levering med mobiltruck  mobiltruck levering af bigbags

Leveringsmetode “kran-levering”

Vi tilbyder kran-leveringer til hele Danmark med undtagelse af “ikke bro-faste” øer. Vores kran har en rækkevidde på ca. 4-5 meter, hvilket betyder at du kan få løftet dine bigbags ind over f.eks. hæk og hegn direkte i højbedet eller sandkassen. Hæk eller hegn må max være 2 meter højt. Kran-leveringer er særligt effektive, når adgangen til den ønskede placering af bigbaggen er meget begrænset.

Tilkøb af en kran-levering kan også spare dig for rigtig mange gåture med trillebøren. Bemærk, kran-arbejdet foregår lyn hurtigt – vi tilbyder kun “aflæsning af bigbags” og ikke andre specielle ønsker, som kunne kræve ekstra tid.

Der er ekstra krav til plads ved kranlevering. Læs denne folder inden du bestiller. KRAN LEVERINGSKRAV – KLIK HER

  • Vores lastbiler har typisk følgende mål (LBH): 16,5-18 m x 2,5 m x 4 m.
  • Tilkørselsvejen og et eventuelt vænge skal være mindst 6 m bred og må ikke være blokeret af biler, der gør svingning umuligt.
  • Lastbilen skal uhindret kunne komme ind i et eventuelt vænge, og der skal helst kunne vendes i vænget.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager vil chaufføren ikke bakke over længere afstande.
  • Tilkørselsvejen skal være fri for forhindringer, da lastbilen ikke kan køre i ”zig-zag”.
  • Store træer og el-ledninger kan være en forhindring for tilkørsel, eller de kan medføre at eventuelle kranleveringer besværliggøres/umuliggøres.
  • Et fast og stabilt underlag er vigtigt, specielt ved kranleveringer, så kranens støtteben ikke synker ned i underlaget.

Leveringstiden er pt. 1-9 hverdage og der kan ikke ønskes specifik leveringsdato. Der leveres hurtigst muligt, uden at kunne anvise en nøjagtig leveringsdag inden køb.

En levering med kran koster 295 kr. ekstra pr. bigbag. Minimumkøb ved kran: 2 bigbags. (dvs. minimum 590 i krangebyr)

Illustration:

levering med kran

Leveringstiden generelt på bigbags varierer mellem 1 til 5 hverdage afhængig af leveringsmetode. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende. Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.

Generelt ved bigbags:

Du kan ved checkout skrive en note under “Bemærkninger til ordre”-feltet, hvis du har ønske specifikt aflæsningssted. Har du ønske til placering, husk da at markere det tydeligt. Beder du chauffør ringe ved levering, skal du være opmærksom på at chauffører ikke er underlagt at skulle ringe. Vi vil derfor altid anbefale, at du beskriver placeringen i checkouten, i stedet for at skrive “ring ved levering”.

Adgangsveje til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde og -bredde på minimum 4 meter, uden hængende træer og grene. Opfyldes krav ikke, finder chaufføren det bedst egnede sted.

Kan vi ikke komme frem til dit ønskede aflæsningssted, finder chaufføren det bedste alternativ og stiller bigbaggen der. Kan der ikke findes et andet sted, eller kan chaufføren ikke komme i kontakt med dig, så er chaufføren nødsaget til at tage bigbag’en med retur til lager. Dette har en omkostning på 562,50 kr., og denne omkostning skal afholdes af dig. Vi ser nogen gange at f.eks. vejarbejde, sne eller dårlige vej forhold, resulterer i at vi chaufføren ikke kan komme frem. Det er dit ansvar at vores lastbiler kan komme helt til din adresse. Er du det mindste i tvivl, send os et billede og din adresse til kundeservice@havehandel.dk , så kan vi kigge på det.

Der kan ikke bestilles levering til 2 forskellige adresser på samme ordre.

Palle/bigbag-sækken skal ikke returneres til os, den tomme bigbag kan eventuelt bruges til haveaffald.

Levering generelt

Leveringstiden hos Havehandel.dk er 1-5 hverdage. (GLS pakker er oftest hurtigere)

*Vi leverer i hele Danmark, dog undtaget “ikke bro-faste” øer. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende, Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.

Bestiller du i god tid, men ønsker først leveringen senere, må du gerne skrive den ønskede leveringsdato under “Bemærkninger til ordren” ved checkout – vi vil bestræbe os på at ramme leveringen præcist denne dag, men i få tilfælde sker der uforudsete hændelser som forsinker leveringen. Ved forgæves kørsel af pallevarer, bliver du opkrævet en ekstra fragtomkostning på 562,50 kr. Varen stilles uden kvittering på købers ansvar.

Vi sender alle vores almindelige pakker med GLS. (læs om bigbags øverst) Køber man for over 799 kr. får man gratis leveret sine varer til pakkeshop. Ved valg af pakkeshop kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer. Dette sker typisk ved travle mærkedage hvor pakkeshops kan løbe tør for plads. Det er op til dig at hente pakken i den anden pakkeshop. Alternativt anbefaler vi at du vælger omdeling (MÅ STILLES) ved travle dage som eksempelvis Black Friday, så du undgår pakkeshop problemet.

KONTAKT OS MEGET GERNE HVIS DU ER I TVIVL OM LEVERING AF VARER TIL DIN ADRESSE.

Vi tilbyder ikke gaveindpakning og heller ikke indbæring.

Priser på levering og leveringsvalg i Checkout:

Ved køb under 799 kr.:
49 kr. til GLS PakkeShop.
69 kr. med GLS – omdeling til private hustande.
69 kr. med GLS – omdeling til virksomheder.

Ved køb af værdi over 799 kr :
0 kr. til GLS PakkeShop
39 kr. med GLS – omdeling til private hustande.
39 kr. med GLS – omdeling til virksomheder.

Ved køb af bigbags, vintønder og tunge varer:
 Levering med fragtmand (gratis)

Naturprodukter

Mange af vores produkter er naturprodukter. Dette vil sige, at der naturligvis kan forekomme nuanceforskelle i de enkelte leveringer.

OBS: Størrelserne på skærverne kan godt være dobbelt så lange som de angivne størrelser. Den angivne størrelse, er altid skærvens bredde. Se billede.

Vores størrelser er angivet efter en standard, som bruges i hele branchen, altså samme sorteringer benyttes.

granitskærver længde bredde

 

Pyntegrus på en stor sold

– Har du spørgsmål, send da en mail kontakt@havehandel.dk eller gå til siden: kontakt os

Her kan du se billeder af typiske leveringer med fragtmand lavet med kantsten/fortovs metoden:

bigbag leveret i indkørsel fra Havehandel.dk
levering af sand i bigbag fra havehandel.dk
Levering af højbede fra havehandel.dk
kantstenslevering fra Havehandel.dk
Levering fra Havehandel.dk
Levering i indkørsel fra Havehandel.dk