Hjem / Om levering

Om levering

Levering generelt

Vi leverer i hele Danmark, dog undtaget “ikke bro-faste” øer. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende, Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Bestiller du i god tid, men ønsker først leveringen senere, må du meget gerne skrive den ønskede leveringsdato under “Ordre bemærkninger” ved checkout – vi vil bestræbe os på at ramme leveringen præcist denne dag, men i få tilfælde sker der uforudsete hændelser som forsinker leveringen. Ved forgæves kørsel, bliver du opkrævet en ekstra fragtomkostning.
Vi sender alle vores pakker med GLS. Køber man for over 499 kr. dækker vi alle fragtomkostninger. Når gratis levering anvendes, sendes pakker under 30 kg. til den nærmeste GLS pakkeshop. Pakker over 30 kg. sendes med Danske Fragtmænd eller DSV med levering direkte til adressen.

Leveringstiden hos Havehandel.dk er 1-4 hverdage.

Bigbag levering

Når vi leverer en bigbag, bliver bigbaggen aflæsset op til dit grundskel, dette er som regel ved kantsten. Du kan ved checkout skrive en note under “Ordre bemærkning”, hvis du har særlige ønsker til et specifikt aflæsningssted. Har du sådan et ønske, husk da at markere det tydeligt. Vores betingelser til aflæsningsstedet er, at underlaget er bygget til tung kørsel og kørsel med palle-vogn. Dette betyder, at fliser og lignende ikke kan køres på, da de risikerer at briste. Grus kan ikke tilgås med pallevogn, hjulene sætter sig fast. Det skal ligeledes være muligt at køre til med lastbil, dette er oftest ikke muligt i haveforeninger og sommerhusområder – spørg hvis du er i tvivl. Adgangsveje til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde og -bredde på minimum 4 meter, uden hængende træer og grene. Opfyldes krav ikke, finder chaufføren det bedst egnede sted. Palle/bigbag-sækken skal ikke returneres.

Leveringstiden på bigbags varierer mellem 2 til 4 hverdage. Bestiller du eksempelvis onsdag aften, vil normalen være at du modtager bigbaggen fredag eller mandag.

Vi kan også levere større mængder med aftipning ved kantsten eller kranet/grabbet ind over en hæk. Send en mail eller ring os op for at høre mere.

Naturprodukter

Mange af vores produkter er naturprodukter. Dette vil sige naturligvis kan forekomme nuanceforskelle i de enkelte leveringer.

OBS: Størrelserne på sten kan godt være dobbelt så lange som de angivne størrelser.

Et godt eksempel kunne være “Perlesten 2-8mm”. de sorteres på en 8 mm sold(si), hvilket betyder at alle sten større end 8 mm bliver sorteret fra. Dog kan nogle af de sten som er 8 mm på det korte led, slippe ned gennem solden mens de på det længste led er 14-16 mm.

Vores størrelser er angivet efter en standard, som bruges i hele branchen, altså samme sorteringer benyttes.

Pyntegrus på en stor sold

– Har du spørgsmål, send da en mail kontakt@havehandel.dk , ring 4041 7519 eller spørg i support chatten.