Levering

Bigbag levering

Vores betingelser til aflæsningstedet er, at underlaget er bygget til tung kørsel og kørsel med palle-vogn. Dette kan være fliser, asfalt eller beton. Grus kan ikke tilgås med palle-vogn, da hjulene sætter sig fast. Du kan ved checkout skrive en note under “Ordre bemærkning”, hvis du har ønske til et specifikt aflæsningssted. Bemærk at betingelser skal være opfyldt. Har du sådan et ønske, husk da at markere det tydeligt. Det skal ligeledes være muligt at køre til med lastbil, dette er oftest ikke muligt i haveforeninger og sommerhusområder – spørg hvis du er i tvivl. Adgangsveje til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde og -bredde på minimum 4 meter, uden hængende træer og grene. Opfyldes krav ikke, finder chaufføren det bedst egnede sted. Palle/bigbag-sækken skal ikke returneres.

Leveringstiden på bigbags varierer mellem 1 til 3 hverdage. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende, Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.

Kan vi ikke komme frem til dit ønskede aflæsningssted, så ringer chaufføren til dig, for at høre om alternativt aflæsningssted. Kan der ikke findes et andet sted, eller kan chaufføren ikke komme i kontakt med dig hvis du ikke tager din telefon, så er chaufføren nødsaget til at tage bigbag’en med retur til lager. Dette har en omkostning på 350 kr. + moms, og denne omkostning skal afholdes af dig.

Kranlevering

Vi tilbyder ikke kranlevering eller mobiltrucklevering.

Levering generelt

Leveringstiden hos Havehandel.dk er 1-3 hverdage.

Vi leverer i hele Danmark, dog undtaget “ikke bro-faste” øer. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende, Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Bestiller du i god tid, men ønsker først leveringen senere, må du gerne skrive den ønskede leveringsdato under “Ordre bemærkninger” ved checkout – vi vil bestræbe os på at ramme leveringen præcist denne dag, men i få tilfælde sker der uforudsete hændelser som forsinker leveringen. Ved forgæves kørsel, bliver du opkrævet en ekstra fragtomkostning.
Vi sender alle vores pakker med GLS. (læs om bigbags øverst) Køber man for over 499 kr. får man gratis leveret sine varer. Når gratis levering anvendes, sendes pakker under 30 kg. til den nærmeste GLS pakkeshop. Pakker eller paller over 30 kg. sendes med Danske Fragtmænd eller DSV med levering direkte til adressen. Stilles hvor pallevogn har mulighed for at køre hen.

KONTAKT OS MEGET GERNE HVIS DU ER I TVIVL OM LEVERING AF VARER TIL DIN ADRESSE!

Vi tilbyder ikke gaveindpakning og heller ikke indbæring.

Priser på levering og leveringsvalg i Checkout:

Ved køb under 499 kr.:
29 kr. til GLS PakkeShop.
49 kr. med GLS – omdeling til private hustande.
29 kr. med GLS – omdeling til virksomheder.

Ved køb af værdi 499 – 999 kr.:
GRATIS LEVERING:
Vejer varen under 30 kg. sender vi til GLS PakkeShop (pakkes muligvis i flere pakker for at ramme under 30 kg pr. pakke.)
Vejer varen over 30 kg. sender vi Danske Fragtmænd hjem til din adresse.
Vi stiller pakken på din adresse, også selvom du ikke er hjemme.
0 kr. til GLS PakkeShop
19 kr. med GLS – omdeling til private hustande.
0 kr. med GLS – omdeling til virksomheder.

Ved køb over 999 kr.:
GRATIS LEVERING:
Vejer varen under 30 kg. sender vi til GLS PakkeShop (pakkes muligvis i flere pakker for at ramme under 30 kg pr. pakke.)
Vejer varen over 30 kg. sender vi Danske Fragtmænd hjem til din adresse.
Vi stiller pakken på din adresse, også selvom du ikke er hjemme.

Naturprodukter

Mange af vores produkter er naturprodukter. Dette vil sige, at der naturligvis kan forekomme nuanceforskelle i de enkelte leveringer.

OBS: Størrelserne på skærverne kan godt være dobbelt så lange som de angivne størrelser. Den angivne størrelse, er altid skærvens bredde. Se billede.

Vores størrelser er angivet efter en standard, som bruges i hele branchen, altså samme sorteringer benyttes.

granitskærver længde bredde

 

Pyntegrus på en stor sold

– Har du spørgsmål, send da en mail kontakt@havehandel.dk , ring 2060 2506 eller spørg i support chatten.