Levering

Hurtig oversigt:
Bigbag levering
“Ved kantsten / på fortov”
Mobiltruck levering
Kran-levering
Leveringstid på bigbags
Generelt omkring levering af bigbags
Generelle leveringsoplysninger
Priser på levering
Returneringsoplysninger

Bigbag leveringskrav og metoder

Ved køb af bigbags skal du være opmærksom på, at omgivelserne skal indbyde tung kørsel og stor lastbil. Vores bigbags leveres på paller med palleløfter eller mobiltruck, afhængig af dit valg. Valget tager du inde på selve produktsiden, der hvor du tilføjer produktet til indkøbskurven. Vi leverer i hele Danmark med fast broforbindelse.

Leveringsmetode “Ved kantsten / på fortov”

Dette er vores standard leveringsmetode ved bigbags og palle leveringer. Danske Fragtmænd vil ankomme på din adresse med pallevogn, hvor dine bigbags stilles ved kantsten / på fortovet såfremt der er fast underlag (fliser eller asfalt). Vi stiller gerne varerne i din indkørsel, hvis den er belagt med fliser. Ved ønske om levering ind på jeres belægning fralægger vi os ethvert ansvar for ødelagte eller trykkede fliser. Grus, græs, jord, granitskærver og lignende kan ikke tilgås med pallevogn, da hjulene sætter sig fast, vælg i stedet leveringsmetode “Mobiltruck”.

Leveringstiden er 1-5 hverdage og der kan ønskes specifik leveringsdato.
Leveringstiden kan sænkes til 1-2 hverdage ved at vælge “EXPRESS” som koster 95 kr. pr. bigbag.

Illustration:


Leveringsmetode “Mobiltruck”

Chaufføren medbringer en motoriseret mobiltruck, som er ca. 2,5 meter bred. Denne metode vælges, hvis du ønsker levering i f.eks. en gårdsplads eller indkørsel, som er belagt med perlegrus eller granitskærver. Er din indkørsel smal, vil mobiltruck også være en fordel. Mobiltruck er særlig effektiv i haveforeninger, sommerhusområder og ned til koteletgrunde, da lastbilen vil parkere et sted hvor der er plads, og derfra køre varerne hen til det ønskede aflæsningssted med mobiltrucken. Vi stiller gerne varerne på områder med græs, men hvis du beder om dette, er det på eget ansvar hvis græsset bliver trykket eller hvis der opstår andre følgeskader.

Leveringstiden er 2-5 hverdage og der kan ikke ønskes specifik leveringsdato. Der leveres hurtigst muligt, uden at kunne anvise en nøjagtig leveringsdag inden køb.

Denne leveringsmetode koster 149 kr. ekstra pr. bigbag

Mobiltruck (blot en illustration – sådan ser vores mobiltruck ikke nødvendigvis ud):


Leveringsmetode “kran-levering”

Vi tilbyder kran-leveringer til hele Danmark med undtagelse af “ikke bro-faste” øer. Vores kran har en rækkevidde på 10 meter, hvilket betyder at du sagtens kan få løftet dine bigbags ind over f.eks. hæk og hegn direkte i højbedet eller sandkassen. Hæk eller hegn må max være 2,5 meter højt. Kran-leveringer er særligt effektive, når adgangen til den ønskede placering af bigbaggen er meget begrænset. Tilkøb af en kran-levering kan også spare dig for rigtig mange gåture med trillebøren. Bemærk, kran-arbejdet foregår lyn hurtigt – vi tilbyder kun “aflæsning af bigbags” og ikke andre specielle ønsker, som kunne kræve ekstra tid. Bemærk at der er ekstra krav til plads ved kranlevering. Læs denne folder inden du bestiller. KRAN LEVERINGSKRAV – KLIK HER

Leveringstiden er 2-5 hverdage og der kan ikke ønskes specifik leveringsdato. Der leveres hurtigst muligt, uden at kunne anvise en nøjagtig leveringsdag inden køb.

En levering med kran koster 295 kr. ekstra pr. bigbag.

Kran levering (blot en illustration – sådan ser vores kranbil ikke nødvendigvis ud):


Leveringstiden generelt på bigbags varierer mellem 1 til 5 hverdage afhængig af leveringsmetode. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende. Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.

Generelt ved bigbags: Du kan ved checkout skrive en note under “Ordre bemærkning”, hvis du har ønske til leveringsdato eller et specifikt aflæsningssted. Har du sådan et ønske, husk da at markere det tydeligt. Adgangsveje til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde og -bredde på minimum 4 meter, uden hængende træer og grene. Opfyldes krav ikke, finder chaufføren det bedst egnede sted.

Kan vi ikke komme frem til dit ønskede aflæsningssted, så ringer chaufføren til dig, for at høre om alternativt aflæsningssted. Kan der ikke findes et andet sted, eller kan chaufføren ikke komme i kontakt med dig hvis du ikke tager din telefon, så er chaufføren nødsaget til at tage bigbag’en med retur til lager. Dette har en omkostning på 450 kr. + moms, og denne omkostning skal afholdes af dig.

Palle/bigbag-sækken skal ikke returneres til os, den tomme bigbag kan eventuelt bruges til haveaffald.

Levering generelt

Leveringstiden hos Havehandel.dk er 1-5 hverdage. (GLS pakker oftest i løbet af 2 hverdage)

*Vi leverer i hele Danmark, dog undtaget “ikke bro-faste” øer. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende, Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Bestiller du i god tid, men ønsker først leveringen senere, må du gerne skrive den ønskede leveringsdato under “Ordre bemærkninger” ved checkout – vi vil bestræbe os på at ramme leveringen præcist denne dag, men i få tilfælde sker der uforudsete hændelser som forsinker leveringen. Ved forgæves kørsel, bliver du opkrævet en ekstra fragtomkostning.
Vi sender alle vores pakker med GLS. (læs om bigbags øverst) Køber man for over 499 kr. får man gratis leveret sine varer. Når gratis levering anvendes, sendes pakker under 30 kg. til den nærmeste GLS pakkeshop. Pakker eller paller over 30 kg. sendes med Danske Fragtmænd med levering direkte til adressen ved kansten / på fortov medmindre mobiltruck levering er tilkøbt.

KONTAKT OS MEGET GERNE HVIS DU ER I TVIVL OM LEVERING AF VARER TIL DIN ADRESSE!

Vi tilbyder ikke gaveindpakning og heller ikke indbæring.

Priser på levering og leveringsvalg i Checkout:

Ved køb under 499 kr.:
29 kr. til GLS PakkeShop.
49 kr. med GLS – omdeling til private hustande.
29 kr. med GLS – omdeling til virksomheder.

Ved køb af værdi 499 – 999 kr.:
GRATIS LEVERING:
Vejer varen under 30 kg. sender vi til GLS PakkeShop (pakkes i flere pakker for at ramme under 30 kg pr. pakke.)
Vejer varen over 30 kg. sender vi Danske Fragtmænd hjem til din adresse. Vi stiller pakken på din adresse, også selvom du ikke er hjemme.
0 kr. til GLS PakkeShop
19 kr. med GLS – omdeling til private hustande.
0 kr. med GLS – omdeling til virksomheder.

Ved køb over 999 kr.:
GRATIS LEVERING:
Vejer varen under 30 kg. sender vi til GLS PakkeShop (pakkes i flere pakker for at ramme under 30 kg pr. pakke.)
Vejer varen over 30 kg. sender vi Danske Fragtmænd hjem til din adresse. Vi stiller pakken på din adresse, også selvom du ikke er hjemme.

Naturprodukter

Mange af vores produkter er naturprodukter. Dette vil sige, at der naturligvis kan forekomme nuanceforskelle i de enkelte leveringer.

OBS: Størrelserne på skærverne kan godt være dobbelt så lange som de angivne størrelser. Den angivne størrelse, er altid skærvens bredde. Se billede.

Vores størrelser er angivet efter en standard, som bruges i hele branchen, altså samme sorteringer benyttes.

granitskærver længde bredde

 

Pyntegrus på en stor sold

– Har du spørgsmål, send da en mail kontakt@havehandel.dk eller gå til siden: kontakt os