Hjem / Levering

Levering

Levering generelt

Leveringstiden hos Havehandel.dk er 1-4 hverdage.

Vi leverer i hele Danmark, dog undtaget “ikke bro-faste” øer. I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle varer. Vores angivne leveringstider er vejledende, Havehandel.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Bestiller du i god tid, men ønsker først leveringen senere, må du gerne skrive den ønskede leveringsdato under “Ordre bemærkninger” ved checkout – vi vil bestræbe os på at ramme leveringen præcist denne dag, men i få tilfælde sker der uforudsete hændelser som forsinker leveringen. Ved forgæves kørsel, bliver du opkrævet en ekstra fragtomkostning.
Vi sender alle vores pakker med GLS. (læs om bigbags længere nede) Køber man for over 499 kr. får man gratis leveret sine varer. Når gratis levering anvendes, sendes pakker under 30 kg. til den nærmeste GLS pakkeshop. Pakker over 30 kg. sendes med Danske Fragtmænd eller DSV med levering direkte til adressen.

Bigbag levering

Vores betingelser til aflæsningstedet er, at underlaget er bygget til tung kørsel og kørsel med palle-vogn. Dette kan være fliser, asfalt eller beton. Grus kan ikke tilgås med palle-vogn, da hjulene sætter sig fast. Du kan ved checkout skrive en note under “Ordre bemærkning”, hvis du har ønske til et specifikt aflæsningssted. Bemærk at betingelser skal være opfyldt. Har du sådan et ønske, husk da at markere det tydeligt. Det skal ligeledes være muligt at køre til med lastbil, dette er oftest ikke muligt i haveforeninger og sommerhusområder – spørg hvis du er i tvivl. Adgangsveje til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde og -bredde på minimum 4 meter, uden hængende træer og grene. Opfyldes krav ikke, finder chaufføren det bedst egnede sted. Palle/bigbag-sækken skal ikke returneres.

Leveringstiden på bigbags varierer mellem 2 til 4 hverdage. Bestiller du eksempelvis onsdag aften, vil normalen være at du modtager bigbaggen fredag eller mandag.

Kan vi ikke komme frem til dit ønskede aflæsningssted, så ringer chaufføren til dig, for at høre om alternativt aflæsningssted. Kan der ikke findes et andet sted, eller kan chaufføren ikke komme i kontakt med dig hvis du ikke tager din telefon, så er chaufføren nødsaget til at tage bigbag’en med retur til lager. Dette har en omkostning på 350 kr. + moms, og denne omkostning skal afholdes af dig.

Vi kan også levere større mængder med aftipning ved kantsten eller kranet/grabbet ind over en hæk. (En levering med kran koster som udgangspunkt 600 kr. + moms ekstra – kontakt for info)

KONTAKT OS MEGET GERNE HVIS DU ER I TVIVL OM LEVERING AF VARER TIL DIN ADRESSE!

Naturprodukter

Mange af vores produkter er naturprodukter. Dette vil sige, at der naturligvis kan forekomme nuanceforskelle i de enkelte leveringer.

OBS: Størrelserne på skærverne kan godt være dobbelt så lange som de angivne størrelser. Den angivne størrelse, er altid skærvens bredde. Se billede.

Vores størrelser er angivet efter en standard, som bruges i hele branchen, altså samme sorteringer benyttes.

 

Pyntegrus på en stor sold

– Har du spørgsmål, send da en mail kontakt@havehandel.dk , ring 4041 7519 eller spørg i support chatten.