Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Havefliser

Havefliser – Indhent et tilbud

Her kan du indhente et tilbud på et bredt udvalg af havefliser. Vi kan tilbyde dig alle farver, former og tykkelser af havefliser. Vi vil meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud på havefliser til dit næste belægningsprojekt. Spørg løs om lige netop den flise du mangler til dit projekt. Giv os venligst så mange oplysninger som muligt, så vi nemmere kan hjælpe dig med det du søger.  Du modtager svar inden for 24 timer.

  Hvad er havefliser?

  Havefliser dækker over et bredt udvalgt af fliser. Det er typisk en flise i en stor størrelse, f.eks. er størrelsen 50×50 cm og 40×40 cm utrolig populære. Tykkelsen på havefliser varierer mellem ca. 5-10 cm. Det kommer an på formålet med haveflisen. De tykke er især beregnet til indkørsler hvor de er udsat for en stor belastning fra biler. De tynde kan bruges alle andre steder hvor de blot bliver betrådt, eller bruges til dekorative formål. F.eks. er gangstier og terrasser ofte et sted hvor mange vælger en stor, men tynd haveflise. Vores salg viser os at især målene 14×28 og 28×28 er populære på Sjælland. Vores erfaring fortæller at større fliser såsom 50×50, passer bedst til større haver og terrasser. Så en lille tommelfingerregel er at vælge store havefliser til store områder og mindre fliser til mindre områder.

  Køb billige havefliser og få et godt tilbud

  Vi har et stort udvalg af billige havefliser og vil rigtig gerne udregne et tilbud til dig, hvis du skal bruge en større mængde fliser til haven. Vi kan også hjælpe med specielle forespørgsler og sær levering, hvis det skulle være nødvendigt.

  Du kan lave utrolig mange mønstre og forskellige flotte designs med en blanding af havefliser. Det kan være svært at beregne antal man skal bruge, men det vil vi gerne hjælpe dig med. Og samtidig vil vi gerne give dig et samlet tilbud på alle de materialer, der er nødvendig i forbindelse med at lægge nye fliser.

  e-remove