Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Herregårdssten

Herregårdssten – Indhent et godt tilbud

Her kan du indhente et uforpligtende tilbud på herregårdssten – minimum 60 m2. Vi kan levere alle former, farver og tykkelser af herregårdssten til fordelagtige priser, og alle steder i landet. Spørg løs om lige netop den flise du mangler til dit projekt. Giv os gerne så meget info som muligt, så vi nemmere kan hjælpe dig med det du søger – Vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer. 

  Herregårdssten kan bruges til mange formål

  Herregårdssten er en betonflise, som har flere navne. En herregårdssten kendes også som bondesten, holmegaardsten og slotsbrosten. Navnet som flisen bliver markedsført med, kommer an på producenten, men de er alle sammen den samme flisetype. De klassiske mål på en herregårdssten er 14x21x5, eller 14x21x6. Vi har et stort udvalg af billige herregårdssten, som kan leveres til din adresse. Det er en billig sten, som udover at være billig er den også utrolig nem at arbejde med.

  Herregårdssten er robuste, og har en længere levetid end mange andre belægningssten. Det er blot en af grundene til de er så populær til opgaver som f.eks. indkørslen. Desuden modstår de også det danske vejrforhold, som over længere tid kan skade fliser.

  Mange tror fejlagtigt at stenen som kun måler 5 cm. i tykkelsen kan knække i indkørsler, hvor de bære tunge køretøjer. De knækker ikke, men en herregårdssten som er 6 cm. tyk ligger mere solidt og rykker sig mindre, såfremt der ikke er støbt et fundament. Så hvis du skal have lagt en ny terrasse eller lagt herregårdsfliser andre steder i haven, så kan du sagtens nøjes med en billigere 14x21x5 sten. Du kan også få en herregårdssten, som måler 28x28x6, det er et populært produkt til dem som gerne vil have en lidt større flise.

  Valg af farve på herregårdssten

  Der er flere farver at vælge imellem, men der er 2 standard farver – grå og sort – som er de mest solgte. Derudover findes der gråmix, rød og rødmix som også bruges i mange haver, hvor farver passer ind. Der findes også lidt atypiske farver såsom brunmix og gulmix. Det vigtigste er at du finder den farver som du bedst kan lide og som passer bedst til dit belægningsprojekt. Mixfarver koster lidt mere end de normale grå og sorte herrehårdssten.

  Tromlet eller faset herregårdsten?

  Det er endnu en ting man skal tage stilling til, når der skal vælges. Skal flisen være med slået kant eller skal den være skarp og faset? En faset herregårdssten er altid billigere, end når stenen er tromlet. Det er ganske naturligt, da det er en ekstra arbejdsproces at slå kanterne af betonstenen. Mange spørger om den ene er bedre end den anden, men i vores erfaring er de lige gode. Der kan argumenteres for, at der ikke kan falde ligeså meget skidt og ukrudt ned imellem faset herregårdssten. Men hvis man foretrækker det tromlet look med slået kant, anbefaler vi helt sikkert at man vælger den.

  Hvor mange herregårdssten pr. m2?

  Det er et spørgsmål vi ofte støder på, som er ganske enkelt at regne ud. Det kommer naturligvis an på størrelsen af herregårdstenen. Hvis du ikke er så trænet med en lommeregner, så kan du inde på hvert produkt se hvor mange sten der skal bruges pr. kvadratmeter. Samtidig har vi også lavet vores kvadratmeterpriser overskuelige, så du nemt kan se hvad det kommer til at koste dig.

  Jo flere herregårdssten du skal bruge jo billigere bliver kvadratmeterprisen, da fragt er en stor del af prisen. Men det er langt nemmere og skånsomt for ryggen, at få herregårdsfliserne leveret, fremfor selv at hente dem i en trailer.

  e-remove