Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-

Kantsten og kantblokke

Kantsten og kantblokke – Indhent tilbud

Her kan du indhente et uforpligtende tilbud på Kantblokke, Parkkantsten og kantsten. Vi leverer i hele Danmark. Har du nogle specielle forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.

  Kantblokke og parkkantsten i mange varianter

  Der findes mange forskellige varianter af kantblokke og kantsten. Kantsten kan bruges i mange sammenhæng i haven og andre steder. F.eks. bruges det ofte til at skille bede og andre belægninger op i sektioner eller niveauer.

  Det er vigtigt at vide forskellen på kantsten og kantblokke. Kantsten er typisk lavet i granit og meget større end kantblokke, som er lavet af beton og typisk måler 14x21x12, de fås dog begge i flere forskellige størrelser. Derfor bliver kantblokke også nogle steder kaldt for herregårdsblokke, da det egentlig bare er en tykkere herregårdsten. Udvalget af kantsten er større end udvalget af kantblokke, og priser på granitprodukter er samtidig også i en klasse for sig selv. Begge sten spiller en stor rolle i rigtig mange dekorative og flotte have projekter, hvor der virkelig bliver gået op i detaljer.

  Se vores udvalg af granit kantsten her.

  Få vedledning og gode tilbud på kantsten

  Udvalget er stort og man kan bruge granitkantsten på mange forskellige måder, hvilket kan være svært at arbejde med, hvis det er første gang man forsøger. Vi står altid til rådighed med vejledning og gode råd. Det er i vores interesse, at du for den bedst mulig start på dit nye have projekt. Hvis der skulle opstå spørgsmål eller særlige forespørgsler undervejs, plejer vi at kunne hjælpe med det meste. Vi regner også gerne et specielt tilbud til dig, hvis du skal bruge en større mængde.

  Parkkantsten

  Parkkantsten i granit kan bruges til flere ting, men bliver oftest brugt som trappeforkant eller kantsten. Parkkantsten i granit er et solidt produkt som holder i rigtige mange år frem. På denne side kan du se vores udvalg af parkkantsten og bestille med levering direkte til din adresse.

  e-remove