Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-
Kran levering

Levering med kran

Her på Havehandel.dk tilbyder vi kran-levering på alle vores bigbag. Uanset om du skal bruge sand, jord, flis eller spagnum leveret med kran, så kan vi hjælpe dig med dit næste haveprojekt.


Der kan være mange grunde til at en kran-levering er nødvendig, men det oftest pga. svær adgang til haven, at man er nødsaget til at krane materialerne ind. Man kan spare utrolig mange ture med trillebøren ved at få leveret f.eks. jord til et højbed henover hækken direkte til sit bed.

Uanset om det er sand til sandkassen, jord til græsplænen eller spagnum til surbundsbedet, så tilbyder vi hurtig og effektiv levering med kran.

Se et udvalg af de produktkategorier hvor vi tilbyder kran levering herunder:

Sand & Grus – Alle former for sand og grus
Jord & Muld – Alt lige fra harpet muldjord til spagnum
Granitskærver – Sorte, grå, røde og hvide granitskærver
Flis – Alle de populære typer af flis (træflis, barkflis, kakao-skaller, pyntebark mm.)

Levering af jord, sand, granitskærver og flis med kran

Når vi levere jord eller sand med kran, så er det altid i en bigbag. Det giver minimal oprydning og gør det nemmere at placere jorden korrekt. Ønsker man jord eller sand leveret med grab, så giver det typisk kun mening, når der skal bruges meget store mængder.

Kranen på lastbilen har en rækkevidde på maksimalt 10 meter målt fra vejen og i en lige linje. Skal der løftes højt, minimerer det rækkevidden.

Det koster et lille ekstra beløb pr. bigbag at få leveret med kran, hvilket ofte er givet rigtig godt ud, hvis man tænker på hvor meget tid og hårdt slid og slæb man sparer.

Tilbud på kran levering

Ønsker du et uforpligtende tilbud på kran levering af materialer, så er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt.

Vi har i mange år både produceret og leveret jord, sand og flis materialer til hele Danmark. Uanset om det drejer sig om levering til privatadressen på villavejen eller den store byggeplads, så har vi udstyret og erfaringen til at klare opgaven.

Skal du bruge store mængder materialer leveret med kran, så opfordrer vi også til at du kontakter os for et uforpligtende tilbud.

Kran levering med lastbil

Kran levering over hæk og plankeværk

Det er som sagt typisk hæk og plankeværk, som giver anledning til levering med kran, men det er dog ikke ens betydende med at det kun er her at en kran-levering kommer til sin ret. Andre eksempler kan være:

 • For at skåne belægningen.
 • Kran levering ind over et lille skur/garage.
 • Leveringer i haveforening og sommerhusområder med begrænset plads.

Er du interesseret i at få leveret med kran, men i tvivl om hvorvidt det er muligt, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så kan vi hjælpe dig med at bedømme din situation.

FAQ

Hvad leverer i med kran?

Vi tilbyder kranlevering på rigtig mange forskellige materialer, som fx flisesand, stabilgrus, granitskærver, jord, flis og meget mere. Har du en special forespørgsel er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvor langt kan kranen nå?

Vores standard kranlevering kan som udgangspunkt en rækkevidde på 10 meter. Det er en perfekt løsning til dig, der gerne vil have dine materialer ind over en hæk eller et hegn. Kontakt os angående mulighed for større kraner.

2 Kommentarer

 1. Hej vi bor i en stuelejlighed hvor tilgang til haven er svær. Der er en sti og græsplæne bag ved haven men ingen vej hvordan kan vi få leveret med en lille lastbil med kran stabilgrus sand og 30/60/6cm til 40 m2 terasse, uden at ødelægge græsplæne? Mvh Helene Gonzalez-Lysgaard.

  Helene Gonzalez-Lysgaard
  1. Hej Helene

   Det lyder ikke som om det kan lade sig gøre på almindeligvis. Når det ikke er muligt at tilgå haven, så kan man være nødsaget til at flytte materialer vha. trillebør/motorbøre fra hvor de nu engang kan leveres. Alternativt kan man forespørge på en større kran, men det er en meget bekostelig løsning.

   Alternativt kan i få leveret med mobiltruck, hvis der er 2,5 meter i bredden på stien og indgang til haven. Græsplænen kan så beskyttet ved hjælp af f.eks. køreplader.

   Martin Nissen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

e-remove