Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-
Gaveideer til den haveglade person

Gaveideer til den haveglade person

Her har vi samlet vores bud på sjove gaveideer, som vil give enhver haveglad person et smil på læben. Kender du en person, som bruger meget tid i sin have? Så kan du her lade dig inspirere af gode have-gaver.

Listen byder på sjove gaver, men også mere betænksomme og personlige gaver.

En rustik regnvandstønde

Kender du en sparsommelig person, som kan se fidusen i at opsamle regnvand, og derved spare på vandregningen? Så er en regnvandstønde et godt bud på en gave, som med garanti vil bringe mange års glæde. Tillader budgettet det, kan man f.eks. give en regnvandstønde i træ, som med sit rustikke udseende ikke skiller sig ud fra havens ellers naturlige omgivelser.

En regnvandstønde i plastik er heller ikke et dårlig bud, da den både er utrolig praktisk og prisvenlig.

Sjov vejrsten

En vejrsten er en sjov gaveide, til ham eller hende, som allerede har alt i udstyr til haven. Kender du en som mangler et humoristisk element i haven, er vejrstenen en sikker vinder. En vejrsten er muligvis ikke særlig praktisk, men den er altid et sjovt samtaleemne, når man har besøg af gæster i haven.

Have hjælp

Lav et kreativt og personligt gavekort, som modtageren kan indløse til f.eks. klipning af hæk, slåning af græsplæne eller lignende. Det er en gaveide, som virkelig kan bruges af personer som ikke selv har mulighed for at ordne de fysiske opgaver i haven.

Gavekort

Er man helt tørlagt for gaveideer, så kan man heldigvis altid ty til den traditionelle løsning – gavekortet.  I både butikker og på de fleste webshops, kan man nemt og hurtigt få lavet et gavekort, på lige præcis det beløb som passer til ens budget. Et gavekort er derfor altid en god løsning. Her kan man købe et gavekort til Havehandel.dk

En havebænk

Der er ikke noget bedre end tunge gaver, men hvad nu hvis gaven er så tung at man ikke kan løfte den? En havebænk i granit er muligvis for tung til at bære, men det er en gave, som holder en hel livstid. En bænk i granit kræver minimalt vedligehold, og den er tung nok til at man ikke skal bekymre sig om at en tyveknægt eller nabodrengen kan smide den på skulderen og stikke af med den.

Havebænk

e-remove