Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-
træfældning pris

Træfældning

Træfældning er for de fleste en opgave, som man bør overlade til en med erfaring. Det er en anlægsgartner med ekspertise inden for skov og anlæg, som man skal se sig om efter, når der skal fældes træer eller et træ skal topkappes.

Hos os kan du indhente 3 uforpligtende tilbud helt gratis, og vi sørger for at opgaven lander hos anlægsgartnere med den rette ekspertise, som kan tilbyde lave priser.

Få 3 uforpligtende tilbud på træfældning.

Udfyld formularen og få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle anlægsgartnere nær dig.

→ 100% gratis og uforpligtende.

→ Spar op til 40% på træfældning og topkapning.

→ Slip for alt besværet ved at indhente tilbud.

→ Entreprisegaranti med dækning på op til 35.000 kr.

Når du indhenter tilbud her, får du tilbud fra anlægsgartnere som ved at du indhenter 3 tilbud og derfor er nødt til at give en lav og fair pris for at få opgaven.

Få håndværkerfradrag for træfældning

Når du hyrer en anlægsgartner til at stå for træfældning eller topkapning, så har du mulighed for at få fradrag for gartnerens timeløn. Det er blot endnu en grund til at få en fagmand ind over, når der skal fældes et træ.

Træfældning teknik og udstyr

Skal der fældes træer, så er det vigtigt at man har det rette udstyr. Det kræver dog lidt mere end blot udstyret at fælde meget store træer, eller træer som er placeret meget uhensigtsmæssigt. Har man et større træ, som står tæt op af et hus, et skur eller lignende så kræver det at man har styr på teknikken.

Man har kun en chance, når vi snakker om træfældning og topkapning. Laver man en fejl, kan det i værste fald resultere i personskade, eller skade på nærtliggende bygninger. Står man selv for at fælde træet, så er der formentlig ingen til at dække dine omkostninger i forbindelse med fejlfældning, da ens egen forsikring sjældent dækker disse typer selvforskyldte skader.

træfældning

Normalt anbefales det ikke at man selv fælder træer, men har man store eller små træer i sin have eller skov, som ikke står tæt på bygninger eller lignende, kan man selv forsøge sig med at fælde træerne.

Hvordan fælder anlægsgartneren træer

Der er flere måder at fælde træer på, og måden man gør det på, varierer alt efter opgaven. I nogle tilfælde kræver det at man saver alle store og mellemstore grene af i toppen af træet, hvis træet skal lande et snævert sted. I de fleste tilfælde kræver det dog kun at man får træet til at falde i den rigtige retning.

For at få træet til at falde korrekt, kræver det den rette skæreteknik, samt at træet blive trukket i den rigtige retning.

I dette videoklip kan du se hvordan man bærer sig ad med at fælde et stort træ, som skal lande uden at forvolde skade på et større drivhus.

Træfældning pris

Hvad koster det at få fældet et træ? Sådan lyder det mange gange, når en kunde ringer og spørger ind til træfældning. Det kræver dog at man kan beskrive opgaven før at man kan få en pris på træfældning. Her nogle typiske spørgsmål, som du gerne skulle kunne svare, når du indhenter priser på træfældning.

 • Hvad er træets tykkelse ca. 1,5 meter over jorden?
 • Hvilken træsort er træet som skal fældes?
 • Kan træet væltes uden risiko for at ramme bygninger?
 • Er der store grene som skal fires ned inden træet fældes og hvor mange?
 • Hvem skal stå for bortskaffelse af træet efter fældning?

Prisen for træfældning starter typisk ved omkring 800-1.000 kr.

Der kan være mange penge at spare ved selv at stå for oprydningen og bortskaffelse af det fældede træ. Ligeledes kan man få rabat pr. fældede træ, hvis man skal have flere træer fældet i samme omgang.

De fleste opgaver i forbindelse med træfældning udføres til en fast tilbudspris, som aftales inden arbejdet påbegyndes. Hvilket betyder at man kun i sjældne tilfælde udfører disse typer opgaver på timepris. De fleste foretrækker desuden også en fast tilbudspris.

Træfældning med lift

Den mest bekostelige form for træfældning er når der slet ikke er mulighed for en retningsbestemt fældning. Det er typisk nødvendigt når et meget stort træ står tæt på en bygning og på samme tid læner sig ind over bygningen. Der er derfor ingen mulighed for at fælde træet på traditionel vis, men træet skal i stedet skæres af mange omgang hvor alle de afskårne stykker kastes væk fra huset.

Dette kræver at personen med motorsaven bliver hejst op til træets top ved hjælp af en lift. Herfra kan han nemt både save og sørge for at stykkerne ikke falder ned på bygningen. Denne type træfældning er naturligvis mere bekostelig, da man skal have leje af lift med i regnestykket.

I dette videoklip kan du se en situation, hvor det var nødvendigt at fælde træet vha. en lift.

Regler for træfældning

Er der et regelsæt, som man skal følge når man fælder ét eller flere træer? Nej det er der som udgangspunkt ikke. Der er naturligvis nogle regler en eventuel anlægsgartner eller skovhugger skal følge med hensyn til miljø og sikkerhed på arbejdspladsen.

Vil man selv i gang med at fælde træer, så skal man dog være opmærksom på at man hæfter for eventuelle skader på naboens bygninger, træer, bede, fælles hæk og alt den slags, hvis man skulle være så uheldig at vælte et træ indover naboens grund. Er uheldet ude, kan man være heldig at få dækket omkostninger af ens husejeransvarsforsikring.

Træfældning tilbud

Når du skal indhente et tilbud på fældning af træer, så anbefales det altid at indhente 2-3 tilbud, da prisen kan variere meget. Ved at indhente to eller flere tilbud, sikrer du dig at du vælger den bedste pris, og du kan bedre vurdere om et tilbud er prissat alt for højt.

Indhenter du tilbud via vores kontaktformular, er du sikret tilbud fra anlægsgartnere med den rette erfaring. Desuden gør vi opmærksomme på at der også indhentes tilbud andre steder, hvilket betyder at de ved at prisen skal være rimelig for at vinde opgaven.

Vi kan hjælpe med at indhente gode priser på træfældning uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland. Det store netværk af anlægsgartnere med ekspertise inden for topkapning og træfældning dækker vidt og bredt.

FAQ

Hvad koster træfældning?

Prisen på træfældning afhænger meget af den individuelle opgave. Faktorer som kan påvirke prisen er fx tilgangsforhold, fare for at ramme nærtliggende bygninger og selvfølgelig mængden og størrelsen af træer der skal fældes. Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på træfældning her. Du skal regne med at prisen starter fra ca. 800 kr.

Må man selv fælde træer?

Der er ingen regler, som siger at man ikke må fælder egne træer på sin grund. Man hæfter dog selv for de skader, som eventuelt kan ske i forbindelse med træfældning af især store træer.

2 Kommentarer

 1. Hej
  Jeg vil gerne have et tilbud på at fælde en række med høje træer i skel, hvor nogle af træerne er tæt på vores hus og garage.
  Træerne er primært ahorn og ask.

  Jeg bor Hesselballevej 73,Hesselballe, Hjortshøj

  mobil 42438530

  1. Hej Jane
   Klik her: https://havehandel.dk/indhent-tilbud-formular

   Så er der felter hvor du udfylder arbejdets omfang, så får du 3 gode tilbud hvor du selv kan vælge 🙂
   Mvh Martin

   Martin Nissen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

e-remove