topkapning træ

Topkapning og beskæring af træer Skriv en kommentar

Topkapning og beskæring af høje og store træer, er noget de færreste selv bør stå for, da risikoen for personskade og skade på bygninger er meget høj. Det er en af de få opgaver i haven, hvor pengene til en fagmand er givet rigtig godt ud.

Hos os kan du indhente 3 uforpligtende tilbud helt gratis, og vi sørger for at opgaven lander hos anlægsgartnere med den rette ekspertise, som kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Få 3 uforpligtende tilbud på topkapning

Udfyld formularen og få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle anlægsgartnere nær dig.

→ 100% gratis og uforpligtende.

→ Spar op til 40% på topkapning og beskæring af træer.

→ Slip for alt besværet ved at indhente tilbud.

→ Entreprisegaranti med dækning på op til 35.000 kr.

Når du indhenter tilbud her, får du tilbud fra anlægsgartnere, som ved at du indhenter 3 tilbud og derfor er nødt til at give en lav og fair pris for at få opgaven.


Topkapning teknik

Topkapning af træer er en teknik, som bruges enten til blot at lave en delvis beskæring af træet, men også når træet skal fældes uden at have en faldzone hvor træet kan falde. Generelt er topkapning en vanskelig opgave, og bør derfor altid udføres af professionelle med det rigtig udstyr og erfaring.

Topkapning ved klatring

Topkapning kan enten udføres ved at en person klatrer op og beskærer toppen, eller ved hjælp af en lift. Beskæring ved klatring er den billigste løsning, da man sparer lejen af en lift. Det er dog kun simple opgaver, som kan klares ved at klatre op i træet.

I dette videoklip kan du se hvordan man beskærer et stort træ, som ikke har en faldzone og derfor skal grenene fires ned ved hjælp af tov.

Topkapning fra lift

En mand bliver hejst op via en lift og kan fra liften beskære træet. En lift kan nemt manøvre rundt om træet, og kan være den eneste mulighed ved særligt svære opgaver.

I dette videoklip kan du se en situation, hvor det var nødvendigt at fælde træet vha. en lift.

Grene fires ned med reb

Hvis der er særligt sårbare ting under træet, er det meget anvendt, at de afskårede grene fires ned med et reb. Rebet fastgøres til grenen og vikles om træet. Nedfiringen udføres af en mand på jorden – også kaldet en jordmand.

Der kan være penge at spare, hvis man kan finde en løsning hvor nedfiring af grene ikke er nødvendigt, da det er en tidskrævende teknik.

Topkapning pris

Overstående er en god indikator på at prisen for topkapning er meget varierende alt efter opgavens sværhedsgrad. Derfor skal du gerne kunne svare på et par spørgsmål, når du bliver kontaktet af en anlægsgartner.

Her nogle typiske spørgsmål, som du gerne skulle kunne besvare, når du indhenter priser på topkapning og beskæring.

  • Hvad er træets tykkelse ca. 1,5 meter over jorden?
  • Hvilken træsort er træet, som skal topkappes?
  • Kan træets grene beskæres uden risiko for at ramme bygninger?
  • Er der store grene som skal fires ned og hvor mange ca.?
  • Hvem skal stå for bortskaffelse af træ efter fældning?

Prisen for topkapning starter typisk ved omkring 800-1.000 kr. Har du flere træer som skal beskæres, topkappes eller fældes, gives der typisk mængderabat.

Topkapning og håndværkerfradrag

Når du hyrer en anlægsgartner til at stå for topkapning eller træfældning, så kan du få fradrag for gartnerens timeløn. Det er blot endnu en god grund til at få en fagmand ind over, når der skal fældes et træ.

Få et godt tilbud på topkapning og beskæring

Har du et eller flere træer, som du skal have topkappet eller fældet, kan du med fordel indhente 3 uforpligtende tilbud gennem os, og spare op til 40% på hele opgavens pris! Når du indhenter flere forskellige tilbud gennem os, gør vi vores samarbejdspartnere opmærksomme på at der også indhentes priser andre steder. Det betyder at de er informeret om at prisen skal være lav og fair, hvis de vil have mulighed for at få opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *