Fragt fra 49,- Fri fragt over 799,-
græsklipning erhverv

Græsslåning

Klipning af græs er en opgave, som mange hellere ville være foruden, da den typisk skal klares efter en hård dag på arbejde, eller i weekenden hvor man hellere vil slappe af. Heldigvis findes der en håndfuld alternativer til almindelig græsslåning, så man kan slippe for at bruge sin fritid på at skubbe en plæneklipper.


Få 3 uforpligtende tilbud på græsslåning.

Udfyld formularen og få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle anlægsgartnere og nær dig.

→ 100% gratis og uforpligtende.

→ Spar op til 40% på græsklipning og vedligeholdelse.

→ Slip for alt besværet ved at indhente tilbud.

→ Entreprisegaranti med dækning på op til 35.000 kr.

Når du indhenter tilbud her, får du tilbud fra anlægsgartnere som ved at du indhenter 3 tilbud og derfor er nødt til at give en lav og fair pris for at få opgaven.


Book græsslåning hos en gartner

De fleste både store og små anlægsgartnere tilbyder græsklipning af arealer fra omkring 200 kvadratmeter og op efter. Har man en mindre græsplæne end 200 kvm, bliver kvadratmeterprisen en anelse for høj til at det giver mening.

Der er rigtig mange som benytter sig af græsklipning og generel vedligeholdelse af ens grønne områder af professionelle anlægsgartnere. Man er sikker på at arbejdet bliver gjort af en faglært person, og prisen er faktisk ikke så høj, som man skulle tro. Det er især boligforeninger, skoler, virksomheder og i sommerhusområder at man bruger anlægsgartnere til græsslåning og vedligehold.

Er man interesseret i at købe græsslåning, bør man indhente et par tilbud fra gartnere i lokalområdet, så man er sikker på at man ikke betale for høj en pris. Man kan enten selv kontakte de forskellige gartnere, ellers kan man indhente tilbud via en tredjepart med et stort netværk.

Vi har et stort og bredt netværk af anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører, som vi arbejder tæt sammen med. Derfor har vi også muligheden for at formidle anlægsopgaver til vores kunder til fordelagtige priser, du kan få del af vores netværk via denne kontaktform.

Græsslåning pris

Prisen for græsslåning varier naturligvis alt efter opgavens omfang og sværhedsgrad, hvilket betyder at man er nødt til at indhente et tilbud for at få en eksakt pris. Man skal tage stilling til om man ønsker at græsset bliver liggende (bioklip), eller om det skal samles op, hvilket koster ekstra. Hos de fleste kan man desuden tilkøbe klipning af græskanterne.

Græsklipning på abonnement

Ønsker man en vedvarende service, hvor gartnerne står for at klippe græsset i en hel sæson, kan man få nogle meget fordelagtige priser. Derfor bør man altid gøre det klart om man ønsker en enkelt klipning, eller om man ønsker at tegne et abonnement.

Man tilrettelægger et abonnement i samarbejde med gartneren, der passer præcist til ens behov, som ikke nødvendigvis kun behøves at indeholde græsklipning.

græsslåning af anlægsgartner pris

Hvornår abonnementet gælder fra og til, afhænger af vejret, men perioden ligger typisk fra marts/april til oktober/november.

Se evt. vores Græsplæne kalender.

Slår man sig sammen med sin nabo, så man pludselig har dobbelt så meget arbejde til gartneren, bliver prisen oftest endnu bedre.

Græsslåning og håndværkerfradrag

Husk at du kan få håndværkerfradrag, når du bestiller et firma til at slå dit græs. Det gælder både ved private parcelhuse og sommerhuse. Bemærk at det kun er arbejdslønnen til gartneren du kan få fradrag for.

Hjælp til græsslåning uanset by

Du kan indhente et tilbud på græsslåning hos os her på Havehandel.dk uanset hvor i landet du bor. Vi kan sørge for de bedste og billigste tilbud på græsslåning på Sjælland, Jylland og Fyn. Vores brede netværk af anlægsgartnere dækker alt fra København til Århus og Aalborg.

Græsklipning ved sommerhus

Er du en af de mange sommerhusejere, som tager i sommerhus for at slappe af, og ikke for at bruge tiden på at klippe græsset? Så er der heldigvis også nogle meget fordelagtige løsninger for dig.

Græsslåning ved sommerhuse er faktisk endda typisk billigere, da mange etablerede anlægsgartnervirksomheder allerede kommer en del i de forskellige sommerhusområder. Det betyder at de kan lave en billigere pris til dig, da de med stor sandsynlighed allerede er i dit område flere gange om måneden.

Indhenter du et tilbud på græsklipning ved dit sommerhus via vores kontaktformular, sørger vi for at opgaven bliver udbudt til anlægsgartnere som allerede er tilstede i dit område og derved kan give dig den bedste pris.

Prisen for græsklipning ved sommerhuse starter ved 100 kr. ex moms. Prisen afhænger naturligvis af græsplænens størrelse, adressens tilgængelig og selve sommerhusområdet. Husk at tilbuddene som du modtager er 100% gratis og uforpligtnende, hvilket betyder at du er i din gode ret til at takke nej, hvis prisen er for høj.

Græsslåning og plænepleje til erhverv

De fleste virksomheder som har grønne områder, har typisk en form for ekstern haveservice tilknyttet. Det er de færreste virksomheder, som blot lader sine grønne områder og græsplæne vokse vildt, da det ser sjusket ud og giver et dårligt førstehåndsindtryk.

Har du endnu ikke fået styr på vedligeholdelsen af de grønne områder omliggende dit firma, kan du med fordel indhente 3 uforpligtende tilbud her hos os. Mange bliver overrasket over hvor billigt det kan være at få en anlægsgartner til at stå for græsklipning m.m. Laver man en abonnementsløsning kan man få haveservice til sin virksomhed for endnu lavere priser.

Alternativer til græsslåning af gartner.

Hvis du ikke selv vil klippe græs, men heller ikke vil have en anden person til at stå for græsklipningen, så er der faktisk et alternativ. Det er selvfølgelig robotplæneklipperen, vi skal snakke om her.

Robotplæneklipper pris pr kvm

I løbet af få år er robotplæneklipperen blevet utrolig populær, og ses hos rigtig mange private husstande. En robotplæneklipper starter fra omkring 2000 kr. og stiger i pris alt efter hvor stor en græsplæne man har. Der findes robotter som kan klare helt op til 15-20.000 kvm græsplæne, men så begynder det også at koste rigtig mange penge.

I almindelige parcelhuse med græsplæner på mellem 100 og 2000 kvm græsplæner, er der ikke mange ulemper ved at installerer en robotløsning, men man skal gøre sig nogle overvejelser når det drejer som om firmaer og sommerhusområder.

Selvom vi ser en stigende tendens i forhold til virksomheder som implementerer robotplæneklippere til at stå for græsklipningen, så er der stadig mange som vælger det fra. Det er der flere grunde til.

En robotplæneklipper er en større investering – Har man flere tusinde kvadratmeter græsplæne omkring sit firma, som kræver vedligehold omkring, kræver det en high-end robotplæneklipper som formentlig koster mellem 30.000 og 70.000 kr. samt installationsomkostninger.

Vedligehold af grønne områder kræver en anlægsgartner – Selvom robotplæneklipper er meget smarte, så kan de ikke klare vedligehold af hække, bede og træer. Det betyder at uanset om man har en robotplæneklipper eller ej, så skal man stadigvæk have en anlægsgartner til at stå for de andre vedligeholdelsesopgaver. Disse opgaver vil formentlig også blive dyrere, da gartneren skal opveje den fortjeneste han ellers havde på græsklipningen.

Tyveknægtene elsker robotplæneklippere – Robotplæneklippere er forholdsvist nemme for tyve at stjæle i og med at de ikke behøves at lave et decideret indbrud for at få fingrene i plæneklipperen. Selvom de fleste high-end robotplæneklippere er udstyret med trackere, så er der flere eksempler på at de blot bliver pillet ud og derved ikke gavner. Man skal i hvert fald have godt styr på sine forsikringer, hvis man investerer i en robotplæneklipper i den høje prisklasse.

FAQ

Hvad koster græsslåning?

Prisen for græsslåning afhænger naturligvis af flere faktorer og især af hvor mange kvadratmeter der skal klippes. Du kan forvente at det koster fra ca. 0,30 kr. pr. m2. Tegner man et abonnement, eller køber et klippe kort til græsslåning, så vil der typisk være rabat at hente. Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud ved at udfylde vores formular her.

Hvad er prisen for græsslåning ved sommerhuse?

Det er faktisk billigere end mange tror, at få klippet græs regelmæssigt ved sit sommerhus. Det skyldes at rigtig mange større anlægsgartnere allerede har kunder i sommerhusområderne, hvilket betyder at de ikke behøver at lægger særlig meget kørsel i prisen. Du kan indhente et tilbud på græsslåning ved sommerhuse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

e-remove