Græsslåning Skriv en kommentar

Klipning af græs er en opgave, som mange hellere ville være foruden, da den typisk skal klares efter en hård dag på arbejde, eller i weekenden hvor man hellere vil slappe af. Heldigvis findes der en håndfuld alternativer til almindelig græsslåning, så man kan slippe for at bruge sin fritid på at skubbe en plæneklipper.

Book græsslåning hos en gartner

De fleste både store og små anlægsgartnere tilbyder græsklipning af arealer fra omkring 200 kvadratmeter og op efter. Har man en mindre græsplæne end 200 kvm, bliver kvadratmeterprisen en anelse for høj til at det giver mening.

Der er rigtig mange som benytter sig af græsklipning og generel vedligeholdelse af ens grønne områder af professionelle anlægsgartnere. Man er sikker på at arbejdet bliver gjort af en faglært person, og prisen er faktisk ikke så høj, som man skulle tro. Det er især boligforeninger, skoler, virksomheder og i sommerhusområder at man bruger anlægsgartnere til græsslåning og vedligehold.

Er man interesseret i at købe græsslåning, bør man indhente et par tilbud fra gartnere i lokalområdet, så man er sikker på at man ikke betale for høj en pris. Man kan enten selv kontakte de forskellige gartnere, ellers kan man indhente tilbud via en tredjepart med et stort netværk.

Vi har et stort og bredt netværk af anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører, som vi arbejder tæt sammen med. Derfor har vi også muligheden for at formidle anlægsopgaver til vores kunder til fordelagtige priser, du kan få del af vores netværk via denne kontaktform.

Græsslåning pris

Prisen for græsslåning varier naturligvis alt efter opgavens omfang og sværhedsgrad, hvilket betyder at man er nødt til at indhente et tilbud for at få en eksakt pris. Man skal tage stilling til om man ønsker at græsset bliver liggende (bioklip), eller om det skal samles op, hvilket koster ekstra. Hos de fleste kan man desuden tilkøbe klipning af græskanterne.

Græsklipning på abonnement

Ønsker man en vedvarende service, hvor gartnerne står for at klippe græsset i en hel sæson, kan man få nogle meget fordelagtige priser. Derfor bør man altid gøre det klart om man ønsker en enkelt klipning, eller om man ønsker at tegne et abonnement.

Man tilrettelægger et abonnement i samarbejde med gartneren, der passer præcist til ens behov, som ikke nødvendigvis kun behøves at indeholde græsklipning.

Hvornår abonnementet gælder fra og til, afhænger af vejret, men perioden ligger typisk fra marts/april til oktober/november.

Slår man sig sammen med sin nabo, så man pludselig har dobbelt så meget arbejde til gartneren, bliver prisen oftest endnu bedre.

Græsslåning og håndværkerfradrag

Husk at du kan få håndværkerfradrag, når du bestiller et firma til at slå dit græs. Det gælder både ved private parcelhuse og sommerhuse. Bemærk at det kun er arbejdslønnen til gartneren du kan få fradrag for.

Hjælp til græsslåning uanset by

Du kan indhente et tilbud på græsslåning hos os her på Havehandel.dk uanset hvor i landet du bor. Vi kan sørge for de bedste og billigste tilbud på græsslåning på Sjælland, Jylland og Fyn. Vores brede netværk af anlægsgartnere dækker alt fra København til Århus og Aalborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *